Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim yeniden kilo alacak!

Ümit Erdim yeniden kilo alacak!
0
92

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
umit_erdim_yeniden_kilo_alacak_1575186896_0773.jpg

Son beş yıldır ekranlardan uzak duran Ümit Erdim toplumsal medyadaki paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncunun zayıf halleriyle ilgili yaşanan kahırlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

2018 yılında mide küçültme ameliyatından sonra diyet ve sporla süratle kilo veren Ümit Erdim'in bu haline dair epeyce çok muaheze aldı. Zayıf halini kendisine yakıştırmayanlar için pek sağlıklı olduğunu ve bunun tabip denetiminde olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

xE0lU_1575186904_5196.jpg

Lakin magazin gündeminden düşmeyen Erdim, son çıktığı bir programda tekrar kilo alması gerektiğini açıkladı. Oyuncu yine neden kilo alması gerektiğini "Çöküş yılı bitti. Şu an 68'im. 73-75 kiloya çıkmam gerekiyor. Artık ’Hastalıklı üzere görünüyorsun’ tantanasını bırakalım. Pilotluk eğitimi için sıhhat dokümanı bile aldım" laflarıyla anlattı.

1lEso_1575186920_2247.jpg

Daha sonra ekranlarda olmamasına dair ise "5 yıldır istediğim hiçbir seriden teklif almıyorum. Zira kimsenin adamı değilim. İş için hayat halimi değiştirmem, lobi yapmam, birilerinin kapısında yatmam" halinde konuştu.

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt