Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim yeniden kilo alacak!

Ümit Erdim yeniden kilo alacak!
0
18

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
umit_erdim_yeniden_kilo_alacak_1575186896_0773.jpg

Son beş yıldır ekranlardan uzak duran Ümit Erdim sosyal medyadaki paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncunun zayıf halleriyle ilgili yaşanan sıkıntılarla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

2018 yılında mide küçültme ameliyatından sonra diyet ve sporla hızla kilo veren Ümit Erdim'in bu haline dair oldukça çok eleştiri aldı. Zayıf halini kendisine yakıştırmayanlar için gayet sağlıklı olduğunu ve bunun doktor kontrolünde olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

xE0lU_1575186904_5196.jpg

Ancak magazin gündeminden düşmeyen Erdim, son çıktığı bir programda yeniden kilo alması gerektiğini açıkladı. Oyuncu yeniden neden kilo alması gerektiğini "Çöküş yılı bitti. Şu an 68'im. 73-75 kiloya çıkmam gerekiyor. Artık ’Hastalıklı gibi görünüyorsun’ tantanasını bırakalım. Pilotluk eğitimi için sağlık belgesi bile aldım" sözleriyle anlattı.

1lEso_1575186920_2247.jpg

Daha sonra ekranlarda olmamasına dair ise "5 yıldır istediğim hiçbir diziden teklif almıyorum. Çünkü kimsenin adamı değilim. İş için hayat şeklimi değiştirmem, lobi yapmam, birilerinin kapısında yatmam" şeklinde konuştu.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt