Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim'den İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki konuşmasına destek paylaşımı!

Ümit Erdim'den İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki konuşmasına destek paylaşımı!
0
27

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
umit_erdimden_ic_isleri_bakani_suleyman_soylunun_meclisteki_konusmasina_destek_paylasimi_1607852639_121.jpg

Ünlü oyuncu ve sunucu Ümit Erdim, dün akşam İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmaya destek paylaşımında bulundu.

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam bütçe görüşmelerinin gerçekleştiği TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıktı. Konuşması sırasında HDP'nin ortaya attığı iddialara yanıt veren ve Doğu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki yatırımları anlatan Soylu, 'Ohh, paralarınız terör örgütüne gitmiyor, millete gidiyor. 73 Belediye Başkanı 694 yıl hapis cezası aldı. Kapak olsun. Terör örgütün bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağız. Onlara sürprizimiz var, onlar ecel teri döktürecek.' ifadelerini kullandı.

m6a6s_1607852313_4444.JPG

Süleyman Soylu'nun konuşması sosyal medyada da herkes tarafında paylaşılmaya başlandı. O isimlerden birisi de, tiyatro oyuncusu ve sunucu Ümit Erdim oldu. Erdim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Gerçekten #OOOOH çektik. Vallahi iyi geldi.' ifadesine yer verip İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da etiketledi.

858,497Konular
981,973Mesajlar
29,970Kullanıcılar
MaxexSon üye
Üst Alt