elektronikci
FD Üye
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün karşısına çıkmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun korktuğunu öne sürerek 'Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz bak o vakit ne olur görürüz.' dedi.
Halk TV’de 'Perdenin Önü Arkası' programına konuk olan Ümit Özdağ şu açıklamaları yaptı:
Süleyman Soylu'nun bu bana birinci hakareti değil. Daha evvel de bir basın toplantısında çok ağır halde hakaret etti. Basın bana sorduğu vakit 'cevabınız ne diye?' yanıt vermeyeceğimi tabir ettim ve kendisini mahkemeye verdim. Mahkeme takipsizlik kararı verdi. Şayet ben bu sözleri bu takipsizlik kararını veren yargıçlar için kullansaydım içeride yatardım.
Doğrusu Süleyman Soylu'nun kapıya çıkacağını düşündüm. Zira birisi bana, benim Soylu'ya söylediğimi söyleseydi öleceğimi bilsem çıkardım. Of'lu zannediyordum oysaki kofluymuş. Korktu, çok korktu Süleyman. İçişleri Bakanlığının 300 metre önünde polis barikatı kurdurtmuş. Karşı karşıya gelseydik ne olurdu? Süleyman'ı biraz merak içinde bırakalım. Bir gün karşı karşıya geleceğiz. Bu iş şimdi bitmedi. Hayatta olduğumuz sürece bitmeyecek. Bu artık siyasetin dışında bir şey. Bunun AK Partililerle hiçbir ilgisi yok. AK Parti ile de ilgisi yok. Bugün AK Partili milletvekilleri, bakanlar, küme liderleri takviye açıklamaları yaptılar. Onlara yanıt bile vermiyorum. Verecek karşılığım çok. Çok ağır şeyler de söyleyebilirim lakin siyasi hayatı boyunca hiç hakaret davası açılmış bir insan değilim zira kimseye hakaret etmedim. Ağır şeyleri de ideolojik manada söylerim lakin bu siyasi bir şey değil artık. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında şahsî bir şeye dönüştü. Vallahi de billahi de ben bunun hesabını sormadan ölürsem gözüm açık sarfiyat.
Nereye kadar gideceğini birlikte göreceğiz. Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz bak o vakit ne olur görürüz.