Mahkeme kararıyla yine ÂLÂ Parti'ye dönen Ümit Özdağ GÜZEL Parti'den istifa etti.
Düzgün Parti'den ayrılan Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk ile Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özdağ, "İyi Parti ne yazık ki kuruluş maksadından harikulâde uzaklaştı tasfiye edilen Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileridir. Yerine getirilen FETÖ ve ne idüğü belgisiz küreselcilerdir. Yeterli Parti’nin ziyan görmemesi için istifamı erteledim. İstifamın birinci nedeni 4 defa uyarmama karşın bana palavra söylenerek İdris Naim Şahin’in Ordu’dan aday gösterilmesi. İkinci neden ise Akşener’in HDP’nin Kars’ı kazanmasında tesirli olması" dedi.
"Buğra Kavuncu FETÖ ile iltisaklıdır"
UYGUN Parti İstanbul Vilayet Lideri Buğra Kavuncu FETÖ ile iltisaklıdır. Bu tüzel bir gerçek. ÂLÂ Parti içindeki FETÖ'cü ilerleme devam ediyor. Rize Vilayet Lideri'yle ilgili zımnilik kararı olan bir soruşturma var. Bunu açıklayan Güneysu ilçe lideri misyondan alınıyor.
Akşener istediği kadar inkar etsin, HDP ile kirli bir anayasa çalışması yapılmıştır. 64 saat imgesi var. Ahmet Erozan'ın katıldığını söylüyorum, bir sefer 'yalan söylüyorsun' demedi. Akşener de Kılıçdaroğlu da Erozan için konuşuyor. Saadet Partisi Genel Lideri Akşener'i korumak için haberi olmadığını söylüyor.