Beyazıt Öztürk'e ilişkin olduğunu düşündüğü hesabın paylaşımını alıntılayarak tebrik eden Ümit Özdağ yanlışını anlayınca paylaşımını sildi.
Sığınmacılara yönelik telaffuzlarıyla büyük bir popülarite yakalayan Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Beyazıt Öztürk ismine açılan düzmece bir hesabın paylaşımını gerçek sanarak Öztürk'ü tebrik etti.
"Artık ben de buradayım"
Beyazıt Öztürk ismine açılan kelam konusu hesaptan yapılan paylaşımda şunlar yazıldı:
'Son periyotta ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk prensip ve inkılaplarıyla karşıt düşmektedir. İsteğim, aydın bireylerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım'
????
"Tebrik ederim Beyazıt Öztürk"
Özdağ, kelam konusu tweet'i kendi hesabından paylaştı ve 'Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren merhum babanın ruhu şad oldu' notunu düştü.
Hesabın Beyazıt Öztürk'e ilişkin olmadığını fark eden Özdağ, paylaşımını saniyeler içinde sildi. ????