Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Özdağ'dan göçmen kaçakçısına: Seni Zafer Turizm'de işe alacağım

Ümit Özdağ'dan göçmen kaçakçısına: Seni Zafer Turizm'de işe alacağım
0
66

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
170693.jpg

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından göçmen kaçakçısı olduğunu söyleyen bir kişinin videosunu paylaştı.

Videoda, söz konusu kişi göçmen kaçakçılığı suçundan dolayı girdiği cezaevinden çıktığını söyleyerek, "Göçmenleri yabancı ülkelere gönderiyorum diye ceza yedim. Ben Türkiye'yi boşaltıyorum. Onlar burayı dolduruyor" ifadelerini kullanıyor.

Ümit Özdağ, video ile birlikte paylaştığı mesajda, söz konusu kişi için "Seni Zafer Turizm’de işe alacağım" dedi.

Similar threads

Kimileri onları 'din kardeşlerimiz' olarak görüyor kimileri ise Türkiye'nin geleceği için bir tehdit. Bazıları kalmalarını istiyor, bazıları 'gitsinler' diyor. Kim nasıl yaklaşırsa yaklaşsın göç ve göçmenler konusu daha uzun yıllar gündemden düşmeyecek bir başlık olarak karşımızda duruyor. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D, CNN Türk ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı İle Özel" programında, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, sadece Irak'ta meydana gelen bu olay değil, bölgenin şu anda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını, Orta Doğu'nun adeta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hz. Muhammed Arabistan Yarımadası sıcak iklime sahip, geniş çöllerle kaplı bir bölge olduğundan, tarım ve hayvancılığa elverişli yerleşim yerleri azdır. İslamiyet öncesi Arap Yarımadası’nda göçebe olarak hayatlarını süren Araplar, atalarının âdetleri ve inançları üzere yaşıyorlardı. Ticaretin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
858,507Konular
982,816Mesajlar
30,626Kullanıcılar
Üst Alt