iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar iyi forumlar dilerim Çalıştığım işyerinde kendimden 1 yaş minik bayandan hoşlanıyorum ama bu sadece hoşlantı değil hal tavırlarıda etkiledi beniBenim işe başlayalı 10ayım oldu onun ise 3ayı ve pozitif pek arkadaş canlısı değildik selamlama verirdi alırdı ben verirdim alırdı konuşamazdık Bu hafta yalnız kaldık cuma iş arkadaşları namaza gittiler ve iş dolayısıyla yüzyüze hem işimizi yaptık hemde uzun uzun muhabbet ettik,sonrasında ben ondan facesini ve telini istedim verdi hatta faceni ben eklerim sen işlerini halledersin dedi ekledim 45gündür tatildeyim faceden ara ara hoş muhabbetler fakat çoğunlukla iş çünkü lafı diğer konulara çevirme fırsatım olmadı sonradan başka konulara dönmeye başladık, ve kız bi kaç gün sonra birbirimizden bahsederken Kendim saçlarımı boyatayım beyazlarım var yaşımı göstermez diyodum kendimce boyatma sana karizmatiklik katar dedi, bu hoşuma gitti yada laf olsun diye söyledi bilemiyorum bende ona bikaç tatlı söz güzelsin hoşsun demiştim teşekkürler demişti Kahve teklifi ettim tabiki dedi neresi olsun nereye gidelim diyordu Aradan 12 gün sonradan Sen benimle ilgileniyormusun diye soru sordu bende net olarak evet seninle ilgileniyorum dedim zaten benden facemi istediğinde bunu anlamıştım dediBana bunu direk söyleyince negatif bi şart olduğunu anladım aradan azıcık zaman geçti bende ona sordum peki sen benim hakkımda ne düşünüyorsun dedim Söylediği laf;Yani ne diyeyim bilemedim şimcik dedi Benden açık stresden giderim yoksa dedim (''Normal arkadaş olarak görüyorum Lakin ötekilerden daha farklısın gözümde Olur Ya daha öbür cevap beklerdin lakin böyle dedi'') Ötekilerden farkısın derken iş arkadaşlarından bahsetti sanırım çünkü bir takım şeyler aramızda söylev olarak ondan çıkmazsa bendende çıkmıcak sır olarak Ne yapmalıyım Sizce bir umut varmı yoksa yolumamı bakmalıyım bu konuda muavin olursanız bana fazla sevinirim Çoktan Teşekkürler