Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umit Yaşar Oğuzcan Boşuna Değil şiiri

Umit Yaşar Oğuzcan Boşuna Değil şiiri
0
1K

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Boşuna Değil şiiri Umit Yaşar Oğuzcan
Umit Yaşar Oğuzcan şiirleri boşuna değil

imagesumityasaroguzcanbosunadegilsiiri5b0b711159e40

BOŞUNA DEĞİL

Boşuna değil
Her dakika seni hatırlayışım
Boşuna değil her akşam
İcime bir garipliğin cokmesi
Bu şehrin butun sokaklarında
Yana yakıla seni aramam boşuna değil

Boşuna değil pazarları sevmeyişim
Durup durup icimin kararması
Gozlerimin dolması apansız
Boşuna değil
İnan boşuna değil sevdiğim
Bu dalıp dalıp gitmeler
Bu dayanılmaz ozlem
Bu sevda boşuna değil

Kolu kanadı kırılmış bir serceyim senden uzakta
Suyu kesilmiş ceşmeyim
Bir gece lambasıyım kırılmış, sonuk
Biliyorum
Her şey seninle guzel
Her şey seninle buyuk
İnan sevdiğim inan

Yıllardır aradığımsın
Omur boyu beklediğimsin
Ben bir martıyım yalnız kucuk
Sen dalga dalga denizimsin

Koşmak sana doğru
Yaşamak senin icin
Ve katlanmak her şeye seninle
Tek başına değil
İnan sevdiğim inan
Seni bunca sevmem
Boşuna değil

Umit Yaşar Oğuzcan

Similar threads

umit yaşar oğuzcan imkansız aşk şiiri İmkansız Aşk Umit Yaşar Oğuzcan imkansız aşk şiiri Umit Yaşar Oğuzcan İMKANSIZ AŞK Falcı kadın yalan soyluyor yalan Bizi birbirimiz icin yaratmış Tanrımız Nasıl mumkun değilse Yıldızları toplamak gokyuzunden Oylesine imkansız bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Umit Yaşar Oğuzcan Şiiri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri umit yaşar oğuzcan'ın şiirleri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri kısa Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri ayten Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri istanbul Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri 50 Yaş Şiiri Ne zaman baksam cevreme elli yıl sonra Hep aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Umit Yaşar Oğuzcan Aşk Şairi Aşk Şairi Şiiri Umit Yaşar Oğuzcan Umit Yaşar Oğuzcan Aşk Şairi Şiiri Sozleri AŞK ŞAİRİ Acılar vardır, bir de caresizlikler Ne zaman başladıysa benim oykum Yuruduk, kim bilir kac yıl beraber Bir yanımda aşk, bir yanımda olum Durup kirlendim yaşadıkca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Umit Yaşar Oğuzcanın Ataturk Şiirleri Mustafa Kemali Duşunuyorum şiiri Mustafa Kemali Duşunuyorum Umit Yaşar Oğuzcan Mustafa Kemal'i duşunuyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yuce dağları, engin denizleri Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Şair Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri Umit Yaşar Oğuzcan Şiiri AĞIR ŞİİR En ağır işci benim; Gun yirmi dort saat, seni duşunuyorum ACILAR DENİZİ Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur duduklerini, martı cığlıklarını Dalgalar her gun bir başka kıyıya atar beni Duyarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,487Konular
981,504Mesajlar
29,645Kullanıcılar
vortex2635Son üye
Üst Alt