Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirlerinden...

Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirlerinden...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirlerinden ümit yaşar oğuzcan, şiirleri, hangileri, örnekler, nelerdir, ile ilgili bilgiler burada melekler 1549068294 1549068294 umityasaroguzcansiirlerinden5c54e80b65d86umityasaroguzcansiirlerinden5c54e80b65d86 umityasaroguzcansiirlerinden5c54e80b65d86 Ünlü şairlerimizden Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinden örnekler tahsis etmek istiyoruz meleklerumityasaroguzcansiirlerinden5c54e80b6a325alt SEVİ ŞİİRİ Ben senin en fazla sesini sevdim Buğulu çoğu süre,taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana tekrar tekrar dost,tekrar tekrar sevgili Ben senin en fazla ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde,minicik ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabahtan ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kah çocukça mavi,kah inadına yeşil Aydınlıklar,esenlikler,mutluluklar Hiç biri gözlerin değin manalı yok Ben senin en fazla gülüşünü sevdim Sevindiren,içinde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana pat diye acıları,güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün süre Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini,zalime direnişini Haksızlıklar,zorbalıklar aleyhinde Kaba ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi doymuş yüreğini sevdim Bütün çocuklara kanat geren anneliğini Nice sevgilerin bir pula satıldığı dünyada Sensin,her şeyin üstünde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Ben de bitmiş var olmanı,benimle bütünleşmeni Mertliğini,yalansızlığını,dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim,ben seni sevdim,ben seni BİRGÜN Apansız uyanırsan gecenin bir uygun Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil fakat seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin,açıl Örtün karanlıkları gök mavisi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ancak seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini,bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış bir hazza bırak Döküldün dudağından en mutlu şarkılar Bil ancak seni istiyorum Gecelerden bir gece uyanırsan apansız Uzakalarda elemli,ilginç bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kalbimde sarı çiçek biterse Bil oysa seni seviyorum BEN SENSİZ YAŞAYAMAM Bırakma beni sevdiğim, Gidişine dayanamam! Hasret gözyaşlarınla Kendimi avutamam Dönerim dersin fakat Kadere inanamam Bıraktığın anılarınla Ben,sensiz yaşayamam! BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin o parlak Onun unutamadığın gerçek dışı, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Hoşuna Gitmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın gerçekten her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duyabilmek için, Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin kırılmışlığın Duyarsın, Ta içten acısını, çaresiz kalmışlığın Hoşlanmak ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Neden yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya niçin geldiğini Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini Boşu Boşuna geçip giden günlerine yanarsın Dolar gözlerin, için burkulur Hoşuna Gitmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç umulmayan saat geldi mi? Düşer saçların önüne, fakat bembeyaz Uzanır, gökyüzüne ellerin Lakin çaresiz, Fakat bezginlik, Lakin bitkin Bir vakit geçmiş günlerin hayaline dalarsın Sonra dizilir birbiri ardına gerçekler, acı Hoşuna Gitmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın düş kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın kazanç Bütün vücudunu saran o dehşet geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde, kendiliğinden Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt