Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

umre tarihleri

umre tarihleri
0
94

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
2019 Umre başvuruları,
Umre Kayıtları 2019,
Umre başvuruları için zorunlu belgeler

UMRE KAYDI İÇİN ZORUNLU ARŞIV

1) Banka dekontu (umre ücreti)
2) 3 Adet vesikalık resim
3) Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi
4) Aşı kartı
5) Pasaport (gidiş tarihinden itibaren en düşük 6 ay geçerli)
Anne veya baba pasaportuna belirli çocukların, Güvenlik Müdürlüğü kadar fotoğraflarının pasaporta mühürlü olarak işlenmesi
6) 45 Yaşın Aşağı Olup, Umreye Mahremiyle Gidecek Bayanlar İçin:
a) Eşi ile gidenler için Nüfus Müdürlüğünden alınan Nüfus kayıt örneğiaslı ya da evlilik cüzdan fotokopileri
b) Evli ise eşinden, bekâr ise babasından umreye gidebileceğine dair noterden alacakları muvafakat name'nin aslı ( baba yoksa öteki erkek aile bireyleri )
c) Yalnız giden bayana mahrem olacak şahsın ( Baba Kardeş Amca Dayı Yeğen Dede Kayınbaba Damat ) vereceği noter tasdikli taahhütname'nin aslı

İstenilen evrakların gidiş tarihinden en geç 20 gün önce teslim edilmesi gerekmektedir

MUVAFAKATNAME ÖRNEĞİ:
Ben eşim 'ın Umre amacı ile Suudi Arabistan'a ( babası oğlu yeğeni amcası dayısı kayınbabası ) ile gidip gelmesine muvafakat ediyorum

TAAHHÜTNAME ÖRNEĞİ
Ben (annem halam teyzem yeğenim kayınvalidem gelinim ) 'ı beraberimde Umre amacı ile Suudi Arabistan'a götürüp getireceğimi ve her türlü masraflarını karşılayacağımı ifade ve vaat ederim *

858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt