Umursamayan boşveren nickler umursamaz sözler takmayan sözler tasasız laflar önemsememe sözleri takmama sözleri Herşeyi boşveren dikkatsiz takmayan ve lafı gediğine oturttan nickler arıyorsanız bunlar bütün size tarafından sözler Sizi Takmak mı ? Ahaha Zihin Kirliliğisiniz Alaylı Gülüşlerimin Nedenisiniz : Kırık parçaLarımtekrar birle$tirmek içn pozitif belirgin Önemsemk içn artı küçük Fakt beni çok ufak parçaLara ayırabiLeck kadr büyük Cümbür Cemaat gitmişse sakince arkana dön bir bak Dostun kaLmış mı !? aşkın soLmuş mu !? Dön bak dünyaya Herdefasında Dönen Sen döNüpte HayaTımı Mahveden Sen Lütfen Artık GıdısLerının Dönüşü oLmasın!! Ağlarsam düşerim ağlarsan düşerim Bir gün aklımı bulamayacağım Fikrimde kaybolup gidecek Bataklıkta bir nergis gibi Aklımın içinde Sén Nerdey'Sén Zaman tÜkenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini çalan bu dünyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda düşüyor Gözlerim göremeyince sevgiyi üşüyor Aşkın kollarında zamanı unutmuşum Hayalmiş herşey Bu olmayan bir oyunmuş Aklın yollarında gidip gelmişim Kolaymış herşey Bu olmayan bi oyunmuş! N zmn qeLdn ruhum ? qörmedm Sni ucaKtn atLarKn unuttm qaLiba özLedm ruhumu SarıL bana ruhum N oLur Sar beni cıqLıkLr qeCti üStümüzdn buLutLar qeCti w O qencLik qünLerimizde Sen w biz Sni öLdün Sandm ruhum biLiyor muSn ? Sensiz yaŞamaya aLıştırdıLr qaLiba özLedm ruhumu Mutlu aşk varsa da Mutlu son yoktur Bu son yol sana Bu yol hayal sana Bu son laf sana Her Tarafta hayatın sonundayim;yaşamaya çalışıyorum Ruhum ölmüş;bedenim nefes alsa ne tedavi! Ne değin öksüz ve sana muhtacım Ama fazla uzaktasın;yoksun işte!!! Sen yokken ben yaşasam ne tedavi? Bu hayata elveda! bundan böyle bu son veda!!! Elimde saç tokan Güneş misali güzel koku kokan Bıraktığın tek parçan dahası iri bir yalan ! Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk kez hayatta! Bu kent beni içine çekiyor Kendimi alamıyorum! BaNa qüLmeYi armaqaN eTTin fakat neReYe koYdumm BuLamıoRmm Gökkuşαğı'м γσk aятık SσLdu яєηkLєriм Hєяkєz qiттi Hєяşєγ biттi Şiмdi bıяαk beηi baηa KαγbσLduğuм γαLηızLığıмα Satılık topraklarda satılık kahramanlar Satılık krallarıyla satılık soytarılar Sancısı boğazımda dikenli tel örgü misali Kanıyorum* birkaç zarar görmüş ruh birkaç bira şişesi elimizde bunlar var mutlu olmaya yatmez ki nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini? önceden kαrαnlıktα yαşαyαn ben Bundan Böyle yαşayαmaz hαle geldim ! önümü göremiorm ne bαstıım dikeni ne kolumu çizen sivri cisimleri hertαrαfm kαnıor hissediorm αkαn knlαrı ve verdii ıslαklık hissini eski yαrαlarımlα kesişen bir çizik ve bir çizik dαhα