Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umut Kaya - Mevsimler Geçerken - AKOR (versiyon 1)

Umut Kaya - Mevsimler Geçerken - AKOR (versiyon 1)
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Umut Kaya Mevsimler Geçerken AKOR (versiyon 1) mevsimler geçerken notaları umut kaya mevsimler geçerken notaları nota flüt mor yazma flüt F5 C#5 F5 Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken C#5 F5 C5 O yeşil gözlerinde ben yoktum F5 C5 C#5 C5 Seni ilk gördüğümde değil oldum yalan oldum F5 C5 C#5 C5 Baktım gözlerine ah o anda talan oldum C#5 C5 Sona kalan oldum F5 C#5 F5 Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken C#5 F5 C5 Çok istedim yanımda sen yoktun F5 C#5 F5 Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş C#5 F5 C5 O yeşil gözlerinde ben yoktum F5 C5 C#5 C5 Yine kayıp bir yazdı ellerin bembeyazdı F5 C5 C#5 C5 Baktım gözlerine ah onda seni yazdı C#5 C5 Sadece seni yazdı İsteyenler F5'i Fm olarak, C5'i C olarak basabilirler Fakat Nakaratlarda zaten şarkıyı dinlerseniz yaparsınız hadi basit gelsnumutkayamevsimlergecerkenakorversiyon15c5749f71b4e4alt  

Similar threads

Umut Kaya Mevsimler Geçerken AKOR (versiyon 3) mevsimler gecerken akor umut kaya mevsimler geçerken akor gecerken tab umut kaya geçerken tab akorları EmBCB Em C Em Mevsimler geçerken temmuz gelir bu vesileyle C Em B O yeşil gözlerinde ben yoktum Em B C B Seni birincil gördüğümde değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Umut Kaya Mevsimler geçerken Seni ilk gördüğümde yok oldum yalan oldum Baktım gözlerine ah o anda talan oldum Sona kalan oldum Mevsimler geçerken temmuz gelir bu arada Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum Tekrar kayıp bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Umut Kaya Mor Yazma AKOR (versiyon 1) mor yazma tab umut kaya mor yazma tab akor alacam sana alıcam sana C#m A Kaldım şehirlerde sen bana kızma daima C#m A Haber vercem ben sana moralini bozma C#m A Bilemiyom nezaman geri gelecem C#m A F#m C#m A Alacam o yerlerden sana mor yazma C#mAEG#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Merhaba arkadaşlarBen 12ci sınıfım23 Nisan'da şarkı söyleceğimSolistimÖnümde 3 seçenek var Umut Kaya ; Mor Yazma,Ver o güzel gözlerinden birini,Mevsimler geçerken Kızla tanışalı 5 gün oldu5 gündür konuşuyoruzPazartesi ( bütün 1 hafta olcak )Müzik derslerinde,bende orda olacağım ve seçtiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Cakıl Taşları dizisi Mevsimler gecerken şarkı sozleri Fox tv ekranlarında başlayan Cakıl Taşları ilk bolumuyle ilgi odağı olmayı başardı İşte ilk bolumde calan Umut Kaya'nın seslendirdiği 'Mevsimler Gecerkenşarkısı Mevsimler gecerken temmuz gelir giderken O yeşil gozlerinde ben yoktum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,107Kullanıcılar
KayrabıSon üye
Üst Alt