Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umut Kaya - Mor Yazma - AKOR (versiyon 1)

Umut Kaya - Mor Yazma - AKOR (versiyon 1)
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Umut Kaya Mor Yazma AKOR (versiyon 1) mor yazma tab umut kaya mor yazma tab akor alacam sana alıcam sana C#m A Kaldım şehirlerde sen bana kızma daima C#m A Haber vercem ben sana moralini bozma C#m A Bilemiyom nezaman geri gelecem C#m A F#m C#m A Alacam o yerlerden sana mor yazma C#mAEG# )X2 C#m A E G# Aşık oldum kapıldım hissine istedim babandan C#m A E G# Buyum ben dedim bak hiç tükenmedim düşmedim yakandan C#m A E G# ) Bak ne hale geldim Tövbeler ettim Nefsimi kuruttum )NAKARAT 1 C#m A E G# ) Eskileri attım Alemi bıraktım Alamadım babandan ) C#m A E G# A G# C#m E A G# A N'apsam Ne etsem ben Koptum gittim ben G# A G# Üzülme sen C#m A C#m ) Kaldım şehirlerde sen bana kızma ) C#m A C#m )NAKARAT 2 Daima haber edemezsem moralini bozma ) C#m A C#m ) Bilmiyom ne zaman geri gelcem C#m A F# C#m Alcam o yerlerden sana mor yazma C#m A E G# )X2 Nakarat1 Nakarat2  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt