Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umut Kaya - Senin Gibi Olsun (Rakı) - AKOR (versiyon 2)

Umut Kaya - Senin Gibi Olsun (Rakı) - AKOR (versiyon 2)
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Umut Kaya Senin Gibi Olsun (Rakı) AKOR (versiyon 2) umut kaya rakı akor umut kaya tab akor senin gibi olsun tab senin gibi olsun Intro: E ||| B |44444676434|3436| G ||444443| D ||| (x2) A ||| E ||| G#m Bb Dilinden düşürdün yarınları B Bb D#m Gözlerin bir baksa yeterdi bana G#m Bb Saymadan bitirdin daima yılları B Bb D#m Sözlerin bir tutsa yeterdi bana G#m Bb Varlığın içimden seni atsa da D#m B G#m Bb Oof of usandım yardan D#m B G#m Bb Oof of çıksan hayatımdan D#m B G#m Bb Oof of usandım rakıdan D#m B G#m Bb Oof of içsem hayatından D#m Bb O rakı şişesine bi balık olsam B Bb D#m Şişenin en dibinde sen hapis olsan G#m Bb Mezedir yıllarımız, sağlık olsun B Bb Bb Dibini görmeyen de senin gibi olsun Transpozesi: Her nota birer perde kalınlaştırılırsa daha basit çalınır Bunun yerine ilk perdeye kapo da yerleştirilebilir(Orjinal ton için) GmABbADm (x2) } birincil kıta GmA } GmABbADm (x2) } nakarat DmABbADm } ara birim (arpej) GmABbAA }  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt