Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umutsuz Ev Kadınları Bennu Yıldırımlar

Umutsuz Ev Kadınları Bennu Yıldırımlar
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Devasız Ev Kadınları Bennu Yıldırımlar devasız ev kadınları disizi umutsuz ev kadınları dizi oyuncuları çaresiz ev kadınları bennu yıldırımlar röportajı fotoları haberleri burada arkadaşlar Kanal D'nin sevilen dizilerinden Umutsuz Ev Kadınları dizisi, gün geçtikçe başarıya ulaşıyor ve zengin bir seyirci kitlesine sahip oluyor Melek'lerim Bizde bu denli sevilen ve izlenilen Umutsuz Ev Kadınları Bennu Yıldırımlar haberine yer veriyoruz bu yazımızda Başarılı ve güzel oyuncu Bennu Yıldırımlar yıllarca bir televizyon fenomeni olan Yaprak Dökümü dizisinde oysa Fikret kareteri ve Umutsuz Ev Kadınları dizisi Nermin karekteri ile tekrar alkış topladı Başarılı ve hoş oyuncu Bennu Yıldırımlar röportajı bilgileri sizleri bekler (Lafı çok uzatmak istemiyoruz)umutsuzevkadinlaribennuyildirimlar5c4e7a61ae4b6alt 1548647005 1548647005 umutsuzevkadinlaribennuyildirimlar5c4e7a61e1e64umutsuzevkadinlaribennuyildirimlar5c4e7a61e1e64 umutsuzevkadinlaribennuyildirimlar5c4e7a61e1e64 Yıllardan Beri “Yaprak Dökümünün Fikret’i olarak ekrana geldi Sonradan “Çaresiz Konut Kadınlarının kadrosuna katıldı; temizleme, yemek ve uyum saplantılı Nermin olarak ışık hızıyla Fikret’i unutturdu! Aylardır dizi seti ile tiyatro salonu arasında mekik dokuyan Bennu Yıldırımlar’la bu kaosa karşın bir araya gelebildik, oturup bayan kadına birazcık sohbet ettik “Çaresiz Ev Kadınları ilk kez çok eleştirildi Önemli önyargılar vardı “Orijinali dururken niçin yerli versiyonu izlensin deniyordu Gerçi facia tellalları yanıldı, dizi büyük ilgi fark etti ama ben merak ediyorum; bu önyargılara rağmen niçin “umutsuz ev kadını elde etmek istediniz? Beş kadının hikâyesini anlatması, Amerikan ortaklığıyla çekilmesi, senaryonun çok evvelden belli olması, adaptasyonda bir sorun yaşanmaması Ve tabii diğer taraftan hoş insanlarla çalışacak edinmek Bu sebeplerle teklifi kabul ettim Başlarda bu diziye “taklit gözüyle bakıldı Lakin ekibiniz bu önyargıyı kırmakta pek zorlanmadı Doğal olarak önyargılar oldu Fakat bir işi hiç görmeden, izlemeden eleştirmeye açmak da farklı bir duygu olsa lüzum! Zaten bizim dizi taklit değil, oradaki hikâyenin toplumumuza uyarlaması Ve görüldü ki bu uyma hiç başarısız yok Peki bu kadar alaka bekliyor muydunuz fiilen? Yeni bir işe başlarken bir şeyler hissediyorsunuz lakin kesinkes sonucu ve topluma yansımasını öngöremiyorsunuz Tabii fakat izleyicinin beğenmesi bizim açımızdan fazla hoş bir duygu Sonuçta her dizide olduğu gibi bunda da koskocoman emek var, karşılığını elde etmek güzel NERMİN GİBİ TEMIZLIK TAKINTILI DEĞİLİM Siz dizinin orijinal versiyonunu, yani “Desperate Housewivesı izliyor muydunuz? Benim televizyonla çok yakın bir ilişkim değil Bu müşteri dizilere de uyumaya yakın bakarım Lakin dikkatimi çeken bir işti ıyi hazırlanmış, başarısını kanıtlamış, eşit geldiğimde zevkle izlediğim bir diziydi yani Gelelim sizin canlandırdığınız Nermin karakterine Nermin reel olamayacak değin obsesif gibi Kabul edilsin veya edilmesin, bizim toplumumuzda öyle fazla kadın bu şekilde yetiştiriliyor Nermin’in böyle olmasının nedenleri de ağır ağır ortaya çıkmaya başladı Hayat zaten nedenlerden ve sonuçlardan oluşur Nermin hayatta her şeye titizlenildiğinde var olunabildiğini sanıyor olur ya de Sizin temizlik gibi bir takıntınız var mı? Temizleme takıntım yok fakat pislik içinde de yaşamıyorum Ahenkli olmaya çaba ederim Evde ayaklarını uzatıp saatlerce oturan biri hiç olmadım Hep yapılması gerekenleri yaptım, ama bu yaptıklarımı kimsenin gözüne sokmadım SIRBİSTAN’DA AYAKTA ALKIŞLANDIK Dizi çekimlerinizle birlikte “ıntiharın Genel Provası adlı tiyatro oyununuz da devam ediyor Peki, ufukta yeni oyun var mı? id Evet, bu yılın sonlarında “Bakımlı Ayakkabıyla Yaşamak adlı oyununun provalarına başlayacağız Nasıl bir oyun bu? Medya üzerinden insanların yargı ararken ne durumlara düştüğünü anlatan bir oyun Dünya nereye gidiyor, hayatlar medya ile nasıl ilişkilendiriliyor, onu anlatmaya çalışacağız Bu oyun Sırbistan’dan sonradan ilk önce Türkiye’de oynanmış olacak Biz de geçen sene “ıntiharın Genel Provasıyla Sırbistan’a gitmiştik Öbür bir seyirciye oynamak nasıldı? Ilginç Alt yazılmış oynuyorsunuz Fakat her şey yolunda gidiyorsa sorun yok ınsan tekrar insan Alışık olduğumuz reaksiyonları seyirciden aldığınız zaman her şeyi doğru yaptığınızdan belirli oluyorsunuz Ya reaksiyon? Bize “Alkışlarken ayağa kalkmazlar demişlerdi, fakat her iki oyunda da ayakta alkışlandık O süre daha da gururlandık KIZIM DA SAHNEDE OLMAYI SEVİYOR Sahne ve set aralarında mekik dokumanın dışında neler yapıyorsunuz? Mesela sizden sonra spora gideceğim Elimden geldiğince çocuğumla ilgileniyorum Benim boyutlarımda bir çocuğum var Ada 12 yaşında, artık ortak giyiniyoruz adeta Ada’nın tiyatroya ilgisi var mı? Var, o da fazla hoş bir topluluk içerisinde çalışmalarını sürdürüyor Yaprak Sandalcı’nın “Koroporte diye bir grubu var Birlikte hoş oyunlar sahneliyorlar Benim gibi sahnede olmaktan keyif alıyor Bir gün onunla aynı projede yer elde etmek ister misiniz? Olursa olur natürel lakin bunun için özel bir çabamız yok “Yaprak Dökümünün küçük bir sahnesinde benim çocukluğumu oynadı gerçi Ve sanırım o da bu durumdan keyif aldı BEN DE ÜÇ ÇOCUK İSTİYORUM LAKIN ÜÇÜ DE KIZ OLSUN Yeni oyununuzda dünyanın gidişatını sorgulamaya başlamadan önce, bu konuda sizin fikirleriniz öğrensek Bir toplumda kadının konumu değişmedikçe, toplumun da değişemeyeceğini düşünüyorum Bayan sahiden büyük bir baskı fakat bastırılmış ve kuytu Yerini bulursa cümbür cemaat gibi ben de hoşnut olacağım Sonuçta kız çocuk sahibiyim, onun için eşdeğer bir etraf istiyorum Bu konuda hiç ilerleme kaydedilmemesi, yerimizde saymamız haliyle hoşuma gitmiyor Kadına bahşedilen, öngörülen görev sadece evinin kadını olma ve çocuk yetiştirme olmamalı Kadın o rolden çıkıp üretime sokulmadıkça zaten haklarından yoksun kalacak dahası hani üç çocuk olayı var ya, ben de üç çocuk istiyorum lakin üçü de kız olsun Ancak böyle düzelir bu ahenk!