Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Un Helvası

Un Helvası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler

*200 gram margarin
*2 çay bardağı sıvı yağ
*4 su bardağı un

Şerbeti için;

*4 su bardağı şeker
*6 su bardağı sıcak su

Un Helvası Tarifi Yapılışı Öncelikle sıcak suya şeker katılıp eriyene kadar karıştırılır ocakta kaynatmıyoruz, şerbetimiz hazır*Tencerede margarin sıvı yağ eriyince, un katılır ve kavrulur, ben yaklaşık 20 dakika kavurdum,istediğiniz renk aldığında şerbet ilave edilir ve topaklanmaması için sürekli karıştırılır,yumuşak sıcak helvamız hazır Kandilimiz mübarek olsun şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Pratik Cevizli Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler *150 gram teremyağ *1 çay bardağı sıvı yağ *100 gram ceviz *3 su bardağı un Şerbet için: *3 su bardağı su *4 su bardağı şeker Pratik Cevizli Un Helvası Tarifi Yapılışı Margarin tenceremizde eritilirken sıvı yağ eklenir, tamamen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı un *30 gr tereyağı *Yarım çay bardağı sıvı yağ Şerbeti için; *2 su bardağı su *1, 5 su bardağı şeker (isteğe göre arttırabilirsiniz) Un Helvası Tarifi Yapılışı Öncelikle şekeri ve suyu bir kaba koyup kenarda bekletelim Arada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Dondurmalı Cevizli İrmik Helvası Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı irmik *150 gram margarin *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz Şerbeti için: *2 su bardağı şeker *2 su bardağı süt *1 su bardağı su Arası için : *Sade dondurma Dondurmalı Cevizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler *125 gram margarin veya tereyağı *1 çay bardağından iki parmak eksik sıvı yağ (Ben zeytinyağı kullandım) *2 su bardağı un *1 su bardağı toz şeker *1 su bardağı sıcak su *1 su bardağı süt Un Helvası Tarifi Yapılışı Bir kaba şeker konulup üstüne sıcak su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Un ve İrmik Helvası Tarifleri Tarifi İçin Malzemeler İrmik Helvası *2 su bardağı irmik *yarım paket margarin *1 su bardağı süt *1 su bardağı su *2 su bardağı şeker Un Helvası *1 su bardağı un *yarım paket margarin *1 su bardağı su *1 su bardağı süt *2 su bardağı + 2 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt