Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unakıtan: İşsizlik yüreğimizi dağlıyor

Unakıtan: İşsizlik yüreğimizi dağlıyor
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Unakıtan: İşsizlik yüreğimizi dağlıyor Dünyadaki krizin Türkiye'yi de etkilediğini söyleyen Bakan Unakıtan, İşsizlik yüreğimizi dağlıyordedi Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehir'in Emek Mahallesi'ndeki bir nikah salonunda bir araya geldiği partililere hitaben yaptığı konuşmada, dünyada bir ekonomik bir kriz olduğunu belirterek, bu hesaplı krizin istismar edildiğini söyledi ''Bu krizin sadece Türkiye'de olduğu yönünde konuşanların bulunduğunu'' açıklayan Bakan Unakıtan, şöyle konuştu: ''ABD'ye, Avrupa'ya Japonya'ya, Asya'ya bir bak İnim inim inliyorlar Bu kriz dünyanın krizi Dünyanın krizini getirip de Türkiye'ye mal etmek doğruları söylememektir Nasıl vicdanları el verip de bu derece milletin yüzüne baka baka bunları söylüyorlar şaşkınlık ediyorum, fakat şunu bilin, birtakım problemlerimiz var İşsizlik gibi bir problemimiz var Bunlar geçicidir Kriz geçicidir Esas manâlı olan istikrardır Hemen bu geçici kriz yakında da bitecek bunu da söyleyeyim Nasıl bitecek? Ben ABD'deydim Büyük devletler artık yavaş yavaş bitiriyorlar bunu Trilyon dolarlar harcıyorlar Bunlar defalarca bitecek oralarda Türkiye hemen daha iyi durumda, fakat gerçi yaralıyız'' Bakan Unakıtan, bu krizin Türkiye'yi de etkilediğini anlatarak, şöyle devam etti: ''İşsizlik yüreğimizi dağlıyor Lakin, aldığımız tedbirlerle, alacağımız tedbirlerle bunu asgariye indirmek için çalışıyoruz Gece gündüz uğraşıyoruz Eskişehir'deyim ama bakan arkadaşlarımla aralıksız konuşuyoruz, hazırlıklar yapıyoruz Yeni açılımlarımızı Başbakan yakında açıklayacak Bunları arka arkaya yapacağız ve göreceksiniz Türkiye gerilmiş yaydan ok gibi süratli şekilde düzelmeye gidecek Bunu iyi bilin sözüme en ince ayrıntısına kadar kulak verin Sakın bundan nedeniyle artı mahzun olmayın İnşallah çok kısa zamanda bırakın işini kaybedenlerin yeniden işini bulmanı yeni meslek arayan tüm gençlerimize meslek bulacağız Bütün arzumuz bu''  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt