Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünal aysal kadrosu

Ünal aysal kadrosu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ünal Aysalın Kadrosunda kimler var

Ünal Aysal'ın idare kadrosunda ; Semih Haznedaroğlu, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan ve Celal Gürcan yer alacakAli Gürsoy'un da idare kadrosunda olması bekleniyor

Semih Haznedaroğlu : 1940 Ankara doğumlu olan Semih Haznedaroğlu, Galatasaray Lisesi mezunudurYüksek öğrenimini İstanbul İktisat Fakültesi'nde, yüksek lisansını İngiltere'de tamamlamıştır

Yüzme ve sutopu takımlarında ulusal sporculuk yapmıştır Fransızca, İngilizce ve Almanca bilen Haznedaroğlu, evli, iki kız ve bir oğlan babasıdır

Galatasaray Kulübü'nde Mustafa Pekin ve Ali Uras yönetiminde Muhasip Aza, Denizcilik Şube Başkanı ve 2 Başkan olarak tayin yapan
Haznedaroğlu halen, Kutlutaş Holding'te ve Kutlutaş Esas Sondajcılık Firması'nda Yönetim Kurulu üyesidir

Ali Içten : 1955 İstanbul doğumludur Ilk ve orta tahsilini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamıştır Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir Uzun yıllar Galatasaray Yıldız, Genç ve A takımlarında lisanslı olarak voleybol oynamıştır

1988 yılına kadar Alo&Mintax Şirketler grubunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak tahsis yapmıştır 1988 yılından bugüne dek Içten Şirketler Grubu ortağı ve Idare Heyeti Başkan Yardımcısı olarak meslek hayatını sürdürmektedir

Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü'nde üç dönem Yönetim Kurulu Üyesi, ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır

Adnan ÖZTÜRK : 1963 Duzce dogumlu Evlı, bır kız babası
Devlet parasız yatılı bursu ile (19741982 ) okuduğu Galatasaray Lisesi ’ nden 114 donem mezunu
1986 yılında ITU Petrol Muhendıslıgı ’ nden mezun oldu 1988 ’ de İU Ust Duzey Yonetıcılık programını tamamladı

Fransızca, İngilizce biliyor Yurtdısında 2 yıl calıstıktan sonradan, Satış Mühendisi olarak girdiği dünya çelik devi olan sırkette; Arcelor Stratejı Dept Baskan Yardımcılıgı, ArcelorMıttal Ambalaj Celıgı SanAS CEO ArcelorMıttalRozak Yonetım Kurulu Baskanı ArcelorMıttal AMDS Ukrayna Yonetım Kurulu Baskanı ArcelorMIttal Akdenız Ortadogu ve Turkıye ’ nin gelısmesinden sorumluluk sahibi Baskanı Olarak meslek yaşamına devam ediyor

Yaşamının her döneminde Galatasaray ’la iç içe yaşayan olan ÖZTÜRK, Florya ’ daki Alt inşa binasının, Ali Sami Yen Stadyumu eski açık tribününün, Galatasaray Lisesi ’nin tüm yatakhanelerinin yenilenmesi, Ribery ’nin takımımıza transferi, Maçlarımızı Olimpiyat Stadın ’ da oynadığımız dönemden sonra her yerde Ali Sami Yen Stadına dönmemiz için gereken incelemeler gibi bir çok konuyu üstlenmiş ve başarı ile tamamlamıştır

Seyrantepe projesinin klübümüze kazandırılmasında büyük emeği olan birincil 4 şahsiyet heyetin de üyesi olarak, camiamıza her platformda gürültüsüz sedasız hizmet etmeyi ilke edinen Adnan ÖZTÜRK, ender sayıdaki Galatasaray Övünç Madalyası sahibi üyelerimizdendir Galatasaraylılar Derneği Üyesi, GS Egıtım Vakfı Mütevelli Heyet ve Yonetım Kurulu Uyesı, GS Yardımlasma Vakfı Mutevellı Heyetı Uyesı, GSYIAD Üyesı, GS Yardımlasma Sandıgı Mütevellı Heyetı uyesı ’ de olan Adnan ÖZTÜRK, 2004*2006 donemınde GSK Yonetım Kurulu Uyesı olarak ödev yapmıştır

Refik Arkan : Galatasaray ve Atatürk Lisesi'ndeki öğrenimini takiben İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olan Refik Arkan, benzer sene açılan sınavı kazanarak Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığına atandı 19801984 yılları aralarında İstanbul Defterdarlığı'nda Bakan namına detaşe olarak çalıştı Benzer sene Maliye ve Gümrük Bakanı Özel danışmanı olarak ödev aldı Katma Bedel Vergisi Kanunu'nun çıkarılmasında kayda değer katkılarda bulundu

19851986 yıllarında yurt dıştan görev aldı 1986 yılında Baş Hesap Uzmanı iken istifa ederek özel sektörde bir şirketler grubunun Genel Koordinatörlük görevini üstlendi İstanbul Yeminli Parasal Müşavirler Odası'nın kuruluşunda genel sekreter olarak bulunan Arkan, 1990 yılından itibaren Yeminli Finansal Müşavir olarak çalışmalarına devam etmektedir

Celal Gürcan : Galatasaray Spor Kulübü eski Yönetim Kurulu ÜyesiTesisler Sorumlusu

1954 Yılında Bozüyük'te doğan Celal Gürcan,Galatasaray Lisesi,Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudurPetrol İstasyonları İşletmeciliği,Otel işletmeciliği ve Nakliye konularında faliyet göstermekte olup,1938 yılında kurulan şirketinin Idare Heyeti Başkanlığını yapmaktadır *

858,496Konular
981,872Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt