Karabukspor Teknik Direktoru Unal Karaman, ligin 33 haftasında sahalarında oynayacakları Fenerbahce macına ilişkin, Maca 00 başlayacağız ve inşallah iyi bir sonuc alma adına mucadele edeceğizdedi Oynadıkları maclarda rakiplerin zorlandığına dikkati ceken Karaman, Herkes yine alacağı sonucu alıp gidiyor Zirve hesapları bizi ilgilendirmiyor Bizim kendi adımıza hesaplarımız vardiye konuştu imagesunalkaramanaykuthocaoylebirseydemez5af1b94b3f226 Rekabet ortamında birden cok forvete ihtiyacı olduğunu aktaran Unal Karaman, Biz var olan gucumuzle cıkacağız ama futbol her turlu şeye gebedir 'Olmaz' diye bir şey yok Maca teslim olmuş cıkmayacağız Fenerbahce macına 00 başlayacağız ve inşallah iyi bir sonuc alma adına mucadele edeceğizifadelerini kullandı imagesunalkaramanaykuthocaoylebirseydemez5af1b94bbff25 Bir gazetecinin, Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman'ın Kardemir Karabukspor macına 'averaj macı' gozuyle baktığı yonunde haberlerin cıktığını belirtmesi uzerine Unal Karaman, Ben Aykut hocanın oyle bir ifade kullanacağını duşunmuyorum Aykut hocanın nezaketini bilen bir insanım Aykut hocanın nezaketiyle ortuşen bir soylem olduğunu duşunmuyorum İcinde bulunduğumuz durum, şartlar, kadro yapımızın attığı gol sayısı, yediğimiz gol, butun bunları alt alta, ust uste koyunca boyle bir denklem cıkmasını her futbol adamı bekleyebilir ama biz de diyoruz ki 'Biz teslim olan insanlar değiliz' Mucadelemizi vereceğiz, samimi mucadelemizi verdikten sonra sonucu bekleyip goreceğiz ama oyle bir ifadenin Aykut hocanın sozu olduğuna ben inanmıyorumşeklinde konuştu