Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unesco Nun Anlamı

Unesco Nun Anlamı
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Unesco Nun Anlamı nedir
Unesco ne demek
Unesco nedir

UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde Birleşmiş uluslar Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu biciminde karşılanmıştır

Similar threads

Unesco Nun Anlamı nedir Unesco ne aramak Unesco nedir UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde Birleşik uluslar Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu biçiminde karşılanmıştır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Unesco'nun tanımı Unesconun anlamı Unesco kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşmiş milletler eğitim, bilim ve Kultur Kurumu biciminde karşılanmıştır Unesco Birleşmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Unesco'nun tanımı Unesconun anlamı Unesco kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşik milletler eğitim, bilim ve Kültür Kurumu biçiminde karşılanmıştır Unesco Birleşmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
unesco ne yapar gorevi nedir, konu hakkında bilgi verir misiniz? UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu biciminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
dunya felsefe gunuyle ilgili yazı, dunya felsefe gunu ile ilgili yazılar Dunya Felsefe gunu hakkında bilgi Her yıl Kasım ayının ucuncu Perşembe gunu, Dunya Felsefe Gunu olarak kutlanmaktadır 1946 yılında resmen yururluğe giren Birleşmiş Milletler, Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu (United...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,519Konular
981,225Mesajlar
31,082Kullanıcılar
shira2Son üye
Üst Alt