Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Universite Harcları Tarih Oluyor

Universite Harcları Tarih Oluyor
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesuniversiteharclaritariholuyor5b14bffa1d119

Yuksekoğrenimde ''Oğrenci katkı payı'' olarak gecen harcların kaldırılması icin calışma başlatıldı Konu, AK Partinin son MYKsında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gundeme getirildi Normal harcların on katı odenen ikinci oğretim harclarının kaldırılıp kaldırılmayacağı 201913 akademik yılı acılışından once belli olacak

Similar threads

2019 AOF Universite harcları kalktımı ikinci oğretim universite harcları kalktı mı? Bugun Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc mujdeli haberi verdi AOF ve birinci oğretim oğrencilerinden bundan sonra harc parası alınmayacak ikinci oğretim oğrencileri ise harc yatırmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
imagesuniversiteharclarikalkti5af98d9f90ec2 Toplantı sonrasında “mujde olarak acıklamak istediğini belirten Arınc, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın universite oğrencileri icin harcların kaldırılacağı mujdesinin, bugun bir kararnameyle gercekleştirildiğini belirtti Arınc, şoyle konuştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Oğrenci harcları kesin olarak kaldırıldı Oğrenci harcları ne zamandan itibaren odenmeyecek Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc, oğrenci harclarının kaldırıldığını acıkladı Arınc, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere acıklamalarda bulundu Toplantı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Yükseköğrenimde ''Öğrenci katkı payı'' olarak geçen harçların kaldırılması için çalışma başlatıldı Konu, AK Partinin son MYKsında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan göre gündeme getirildi Olağan harçların on katı ödenen ikinci öğretim harçlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı 201913 akademik yılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2 Oğretim oğrencileri harc yatıracak mı ikinci oğretim universitelerde harc kalktı mı? Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc oğrencileri ve velileri rahatlatacak mujdeyi verdi 1 Oğretim ve Acıkoğretim Fakultesi harcları kaldırıldı Ancak 2 Oğretimler harc yatırmaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt