Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Universite kız arkadaşım ve ben:S

Universite kız arkadaşım ve ben:S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öncelikle merhaba iyi akşamlar
Kız arkadaşım 25 yıllık ilişkimiz var o istanbuldaydı ben izmirde 25 senede 3 defa görüştük ve birbirimizi çok sevdik kız arkadaşım her zaman izmiri kazanıp benim yanıma gelme hayaliyle geçirdi 2 seneyi o motivasyonla hazırlandı fazla mutluyduk ve kazandı geldiiiilakin geldiğinden beri yurtta ünide benle ilgilenmiyor eskisi gibi takmıyor geç mesaj atıyor aldanma ihtimali söz konusu deil daha 1 hafta oldu üni açılalı olanak yok özgürlükle kafayı yemiş herkez buna özgürlüğün tadını çıkar demiş buda bana diyor babam gibi olma filan fakat ben ondan gelmeyen ilgiyi kaldıramıyorum ben izmirin bi ucunda onun üniversitesi izmirin bi ucunda ya kız arkdaşlarıyla oturuyor fakat bana mesaj atmıyor yada geç atıyor ama bende erkek arkdaşlarımla oturuyorum onu dikkatsizlik etmiyorum ama soruyorum ilişkimizde bişi değil diyo kafana takma bu kadar diyo biraz kuul ol üzme kendini napıcam bilmiyorum ayrılamıyorumda onsuz yapamam kuulda olamıyorum ve fazla kıskanç biriyim bir erkek dokunsa kıyameti kopartırım kokusunu çekse nefesini keserim korkuyorum yarın öbürgün kankası olucak erkek olucak filan ya abiler üniversite okumus abiler ablalar tezgâhtar olun herkez diyor o kız seni bırakır sen çalısıyon o üni okuyo açıkcası pek maddesel durumumda yok hergün hergün yanında gideyim yada müsade alayım takılayım yarı benim tanıdım kız gitti bambaşka olan kız gitti başka biri geldi çok zorlama durumdayım

858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt