Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üniversitede okuyanlara sorulan fix sorular

Üniversitede okuyanlara sorulan fix sorular
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Üniversitede okuyanlara sorulan fix sorular üniversitede kalmayı düşünüyorsun değil mi?? anekdot ortalamanı yüksek tutuyorsun değil mi?? bölümünü seviyor musun?istiyor muydun bu bölümü?? ayy bu kadar hoş okulda nasıl ders yapıyorsunuz?? staj olanaklarını değerlendirbiliyorum staj bulmak meslek bulmaktan zor fakat kişisel gelişim gel gelelim piyasa şartları eehuöm farkındasın yok mi?? milletlerarası ilişkiler ya yeğenim biz AB'ye ne süre gireceğiz?? hukuk şimdi kuzen, diyelim ki ben çektim birisini vurdumkaç sene yatarım?? iktisatişletme sen bilirsinbende birikmiş birazcık para var napsam ben bunu?? yiyecek mühendisliği sen hemen istesen evde bira yapabilir misin?? bilgisayar mühendisliği abicim benim bilgisayar arada bir takılıyornedendir?? tıp benim romatizmalarım azdı son günlerdegelip de bi bakar mısın?? ne okuyosun?? işletme kimi işletecen??ehu ehuu (allah belanı!!) kaçsın bu yıl sen çoğcum?? 3 haa bitiyo seneye hangi bölümde okuyosun?? maliye oo iyi para yersiniz baba köşeyi dönersin 12 yılda hangi bölümde okuyosun?? maliye hani üzerinde maliye yazısı yazar arabayla geziyolar,ondan mı?? hee 4 sene şoförlük öğretiyolar bize anadolu üniversitesinde okuyanlara, mühendislik bölümünde okunsa bile şu soru gelebilir: açıköğretim mi?? kaçıncı senen?? altıncı tıp mı?? hangi bölümde okuyosun?? ulus yönetimi hmm!iki yıllık mı?? nerde okuyosun yeğenim ankara hukuk haaa ne okuyosun yeğenim??  

858,497Konular
982,563Mesajlar
30,307Kullanıcılar
sinboykaSon üye
Üst Alt