Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üniversiteli 2 kız kazada öldü

Üniversiteli 2 kız kazada öldü
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Üniversiteli 2 kız kazada öldü Üniversiteli 2 kız kızada öldü STANBUL'da TEM'in Hadımköy gişeler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında mezuniyet sevinci yaşayan iki üniversiteli öldü Mezuniyet sevinci ile 9 birey benzer otomobile binince faciaya davetiye çıkartıldı Kaza, saat 0200 sıralarında meydana geldi Mezuniyet töreninden dönen Trakya Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerini içeren Kâinat Ünal yönetimindeki 34 VH 4643 plakalı ‘Renault Megane' marka araba, fazla hız sonucu direksiyon kontrolü kaybolunca bariyerlere çarptı Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 150 metre savrulan vasıta içerisindeki 9 kişiden 20 yaşındaki Ayten Topuz kaza uygun ve Sündüz Kocabalta ise kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti Diğer yaralılar Kâinat Ünal (20), Nurcan Aktaş (23), Emre Kılıç (19), Merve Meriç (19), Ünal Demir (20), Hilal Vahşi (21) ile ismi belirlenemeyen bir kişi Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak çare altına alındı Yaralılardan bazılarının afiyet durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi Kazada ölen Ayten Topuz'un erkek arkadaşı dakikalarca genç kızın cesedi başında ağlayarak asap krizi geçirdi Cesede dokunan genç adam, “Hani yoktu caymak, hani beni bırakmayacaktın birtanem diye ayaklanma etti Adı öğrenilemeyen bu kişi polis memurları göre cesedin başından güçlükle uzaklaştırılabildi HANİ BENİ BIRAKMAYACAKTIN? Kazada olay uygun hayatını kaybeden Ayten Topuz'un sevgilisi olduğu öğrenilen kişi ise dakikalarca genç kızın cesedi başında gözyaşları içinde asap krizi geçirdi Cesede dokunan genç adam, Hani yoktu caymak, hani beni bırakmayacaktın birtanemdiye ayaklanma etti Genç adamı polis memurları cesedin başından güçlükle alabildi Takım otosuna götürülürken baygınlık geçiren genci, polis ve jandarma koluna girerek jandarma otosuna bindirdi milliyetcom  

858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt