Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Universiteye Hazırlık Skeci

0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Universiteyi hedefleyen bir gencle bu yolun başında, koşmadan yorulan bir gencin karşılaşması ve kıyaslanması uzerine

Mustafa: Nerde kaldı bu kız da ya! İşte geliyor Şimdi bununla tanışmak farz oldu (Ellerini kaldırır) Hey buyuk Allahım! (kızı gostererek) Boyle guzellikleri yaratıyorsun ve bana haber vermiyorsun Oluyor mu yani? (Kıza bakarak) Allah Allah, bu bir insan olamaz yahu Bu, başka turlu bir yaratık olmalı Hayır hayır, bu kesinlikle bir insan olamaz Ya benim şimdiye kadar gorduklerim insan değildi ya da bu, insan değil Ortada bir terslik var Ulan yoksa ben mi insan değilim? (telefon calar) Hayret bir şey! (Telefonu acar) Alo! Ha aslanım, şu anda iz ustundeyim Birisiyle tanışmak uzereyiz Daha tanışmadık Kız tanışmak icin can atıyor da ben soğuk davranıyorum O şimdi karşımda Tren bekliyor Buradan tren gecmiyor mu? Ben de biliyorum Zaten ben dolmuş bekliyorum Daha tanışamadık da evlenince balayına Kanarya Adalarına gitmeyi duşunuyoruz Tabi, o da kabul ederse Herhalde universite sınavına hazırlanıyor, gorunuşu oyle Duyuşum, fazlaca inekmiş, ama ben onu evcilleştiririm Sen dolmuşcuya soyle, gec gelsin Yok yok, hatta bir yerde kaza falan yapsın, hic gelmesin Goruşuruz

Mustafa: Siz de mi dolmuş bekliyorsunuz?

Kız: Evet

Mustafa: Aman Allahım, bu konuşabiliyor Konuşuyor, konuşuyor!

Kız: Efendim, anlamadım

Mustafa: Ben de dolmuş bekliyorum Ne guzel, ikimiz de bir dolmuşu bekliyoruz Dolmuştaki şansa bak İnşallah bu dolmuş iyice dolmuştur da bizi almaz

Kız: Dolmuş cok gecikir mi? Dershaneye gec kalacağım da

Mustafa: Yok, birazdan gelir Bizim dolmuşun şoforu kor de dolmuşu yandaki adam kullanıyor Onun icin biraz gec geliyor

Kız: İlginc, o nasıl oluyor oyle?

Mustafa: Valla, ben de bilmiyorum, oyle duydum Siz de mi Eminonune gidiyorsunuz?

Kız: Hayır, ben oraya gitmiyorum

Mustafa: Oyle mi, ne tesaduf Ben de oraya gitmiyorum Nereye gidiyorsunuz?

Kız: Nicin sordunuz?

Mustafa: İzninizle ben de oraya gideceğim de

Kız: Ben dershaneye gidiyorum

Mustafa: Dershaneye mi ne guzel! Dershaneyi bitirince ne olacaksınız?

Kız: O ne demek?

Mustafa: Bizim arkadaşlar dershanenin birine yıllardır gidiyorlar ve ustelik hala aynı sınıftalar

Kız: Dershane bizim icin bir basamak Amacım, iyi bir universiteye girerek geleceğe guvenle bakmak

Mustafa: Universiteyi bitirenler hep boş geziyorlar ama Boş gezmek icin universite bitirmeye gerek yok Bak, ben universite bitirmediğim halde gayet boş gezebiliyorum

Kız: İyi bir universiteyi veya iyi bir bolumu bitirenler boş gezmiyorlar Siz nerde okuyorsunuz?

Mustafa: Ben liseyi bitirdim

Kız: Universite sınavına girdiniz mi?

Mustafa: Evet girdim Ustelik kazandım bile

Kız: Nereyi kazandınız?

Mustafa: Acıkoğretim Fakultesini kazandım Ama babam uzak diye gondermedi

Kız: Benimle dalga gecmeye calışıyorsunuz herhalde!

Mustafa: Hayır, dalga gectim bile

Kız: Oyle mi? Senin adın Zeki mi?

Mustafa: Evet ama o gobek adım İsterseniz tanışalım Cunku adını bilmediğim bir insanla evlenmemi kimse benden bekleyemez, değil mi? Ayrıca, benim adım “Musti, ama siz kısaca “Mustafa diyebilirsiniz

Kız: (Biraz bekler, şaşırmıştır) Bir dakika sayın “kısaca Mustafa Bey, evlilikle ilgili soylediklerinizi tam anlayamadım da

Mustafa: Tabi, kusura bakmayın Evlilik ağzımdan kactı Eeee, balayı diyecektim evlilik dedim Balayına Kanarya Adalarına gideriz, olmaz mı? Ben gittim, pek beğenmedim ama senin icin bir daha giderim

Kız: Siz ne evliliğinden bahsediyorsunuz? Kiminle balayına gidiyorsunuz?

Mustafa: Seninle Ama gitmek istemiyorsan ben de gitmem

Kız: Bakın “kısaca Mustafa Bey, ne demek istiyorsun anlamıyorum, ama iki dakika once goruştuk, tanışmıyoruz bile Sen evlilikten bahsediyorsun

Mustafa: Niye, ne var ki? Zaman bunu gerektiriyor Siz gazete okumuyorsunuz herhalde Bakın millet akşam tanışıp evleniyor, sabah boşanıyor Ustelik bunlara sanatcı deniyor Bizim onlardan ne eksiğimiz var? Ustelik fazlamız var Mesela ben lise mezunuyum

Kız: Haklısınız da ben kendime onları ornek almıyorum Benim ideallerim var Onları gercekleştirmekten başka bir şey duşunmuyorum

Mustafa: İdealleriniz var demek? Cok iyi, sizin idealiniz ne acaba?

Kız: Benim idealim fizikci olmak

Mustafa: Cok guzel Bu fizikle ancak fizikci olunur zaten

Kız: Sizin işiniz gucunuz yok mu Allah aşkına?

Mustafa: Şu anda aslında calışıyorum ben

Kız: İşiniz ne?

Mustafa: Babamın parasını yemek

Kız: Aaa! Siz de geleceğe boş gozlerle bakanlardansınız herhalde Bir amacınız, idealiniz yok

Mustafa: Olur mu ya! İdealim var

Kız: Neymiş o?

Mustafa: Babamın olmesini bekliyorum O olunce mirasa konacağım Sonra da gel keyfim gel!

Kız: Cok boş birisiniz

Mustafa: Evet cok boşum Zaten birisini arıyorum Ha, adınızı soylemediniz

Kız: Etiketler onemli değildir

Mustafa: Olur mu canım? İsminizi bilmezsem cep telefonunuzu ne adıyla kaydedeceğim? “Sapık diye kaydedemem herhalde Konuşmayız, surekli mesajlaşırız O daha ucuza gelir

Kız: Benim cep telefonum yok İhtiyacım da yok

Mustafa: Yapma ya, ne kadar uzucu bir durum

Kız: Bu dolmuş da nerde kaldı?

Mustafa: Dolmuşu ne yapacaksınız ki? Gelmese de olur Ne guzel konuşuyoruz

Kız: Hayır, siz salak salak konuşuyorsunuz, ben de dolmuş gelinceye kadar dinliyorum

Mustafa: Şu anda tanışmış olmamız gerekiyor, ama hala olmadı

Kız: Niye tanışmış olmamız gerekiyormuş ki?

Mustafa: Butun Turk filmlerinde oyle oluyor da onun icin Ama bir eksik var Siz hızlı hızlı gelirken carpışacağız Sonra elinizdeki kitaplar yere duşecek, onları birlikte toplayacağız Bu şekilde tanışmış olacağız Bu kısım eksik, istersen carpışalım

Kız: Allahım cattık belaya ya! Nerde kaldı bu dolmuş?

Mustafa: Dolmuş kaldı bir yerde zor gelir artık İstersen bir şiirimi okuyayım sana Şiir benim ha, kendi ellerimle yazdım

“Ellerinde kitaplarla dolmuş beklersin,

Dertlerime yenilerini eklersin

Babam olsun de gor

Seni hemen alıp kacarım

Sonu pek uymadı, ama neyse, her guzelin bir kusuru vardır

Kız: Allahım kafayı yemeden şu dolmuş gelseydi

Mustafa: Sıkıldın herhalde Sana bir şiir daha okuyayım

Kız: Allah aşkına artık tamam!

Mustafa: Ama bu şiir benim değil, buyuk bir İngiliz şairin

Kız: (Şaşırır) Oyle mi? Oku bakalım

Mustafa: “Good evening

Welcome to BBC news

And now todays

Nasıl guzel, değil mi?

Kız: Şiir bu mu?

Mustafa: Evet

Kız: Bu, İngilizce: “İyi akşamlar, BBC haber bultenine hoş geldiniz Şimdi bugunun haberleri demek

Mustafa: Yok ya! Demek yanlış şiiri ezberledik Bu şiiri komşunun radyosundan duymuştum

Kız: Allahım bana sabır ver! Nerde kaldı bu dolmuş?

Mustafa: Sıkıldınız herhalde Neyse zamanla alışırız birbirimize

Kız: Ne alışması ya? Sizinle bu dunyada bir daha karşılaşmamak icin obur dunyaya, hatta cehenneme gitmeye bile razıyım

Mustafa: Valla, oraya da gelirim

Kız: Allah aşkına yeter! Nerde kaldı bu dolmuş ya?

Mustafa: Sonuc olarak benim hakkımda edindiğiniz izlenim nedir?

Kız: Bak kardeşim, sizi tanımıyorum, tanımak da istemiyorum, ama sizin hakkınızda edindiğim izlenim şu: Eğer siz dunyaya daha once gelmiş olsaydınız “aptal kelimesi sozluklerde olmazdı

Mustafa: O niye?

Kız: Cunku “aptal kelimesi hicbir insana senin kadar yakışmaz

Mustafa: Sen bana aptal demeye calışıyorsun, ama yazık, uzuldum yani

Kız: Allah Allah, bu dolmuş nerde kaldı?

Mustafa: Ne yapacaksın dolmuşu? Ne guzel muhabbet ediyoruz Ha, senin baban ne iş yapıyor?

Kız: Ne yapacaksın?

Mustafa: Benim babam senin babanı dover de onun icin sordum

Kız: Benim babam komiser

Mustafa: Yok ya! Gercekten mi? Zaten benim babam da cumhurbaşkanıdır kendisi

Kız: İstersen araştır bak

Mustafa: Hadi ya! Desene sert kayaya carptık Başımızı belaya sokmayalım bari Allah Allah, nerde kaldı bu dolmuş ya!

SON

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt