Üniversiteyi bitirmesemiydim? büyükbaba:nereyi kazandın evladım öss sonuçlarını yeni öğrenmiş ve mutluluktan uçan bünye: boğaziçi üniversitesi endüstri mühendisliği(bundan böyle birey hayran bakışlara maruz kalmayı, övülmeyi, ilahlaştırlımayı beklemektedir e kolay yok bağlı birincil 100e girmiştir) dede: e oğlum kazanamadın mı ablan gibi bi doktorluk filan(kişinin ablası konyatıpta okumaktadır) böylece da çalış dedik sana sen simdi neyi bitirdin evladim? sosyoloji teyze hmmm, iyi iyi sessizlik sessizlik derhal evladim o dedigin ne oluyor? simdi toplum, insan, bidi bidi bidi hmmmm sessizlik sessizlik peki onu bitirdin ne oldun, sosyalist mi? sen nereyi kazandin acilen kaca gectin kizim? hukuktayim ben halime teyze, 2ye gectim işte haa doktor mu olucan değil o herif!!!?!!! bu hukuk haa ne olucan oysa? işte allah ne verdiyse sen hangi bölümde okuyodun? computer and instructional technology teacher education ben de senin ??? okul okudunmu? evet!(gene geliyoruz) bolum neydi evladim? iklimlendirme ve sogutma hava durumu yani? değil hayır ısıtma soğutma urunleri uretim tasarım ve planlaması gibi bisey yani buzdolapcımı olacan yani senin ta kızım nerede okuyosun sen ulaştırma'da o ne yav o kadar sürücü mü olucan? değil, yol inşaatı öğreniyoruz zuhahhaaha, desene kelimenin tam anlamıyla kaldırım mühendisi olucan akraba: okuyo musun evladim? kanka: evet amca hava harp okulu'ndayim akraba: ne olcan mezun olunca sen simdi? kanka: havaci subay, becerebilirsem havaci pilot subay akraba: hıı calisirsan assubay da olabiliyosun di mi? calis calis assubaylik daha iyi kanka: #!&%+!??????? birebir yasanmistir nerde okuyosun yavrum sen istanbul üniversitesi teyze güzeeelhangi bölüm peki? ingiliz dili ve edebiyati hmmmmeeeaa neyse olsun ne okuyorsun? telekomünikasyon mühendisliği o ne? haberleşme iki senelik mi? değil teyze, açıköğretim ilk başlarda ne okuyosun? astronomi hadi ya ee falcı mı olcan ehuheuh bak hemen şöyle o yıldızbilim aslında bıdı bıdı vıd vıd ee astronot olcan ozaman? uzaya mı çıkçan ehueuh mektep birim neydi genç ? istanbul universitesi orman fakultesi hmm bitirince ne olucan peki ? tarzan sevgius