Kripto etkileyicisi ve analisti Lark Davis, piyasaya çıkmak üzere olan beş sıcak altcoin projesinin adını açıklıyor.
Lark Davis: Blind Boxes ve AIOZ radarımdaki altcoin projeleri
Yeni bir videoda usta analist Lark Davis, 246.000 Youtube abonesine, radarındaki ilk altcoin projesinin merkezi olmayan video akış hizmetleri sağlamayı amaçlayan, 1. katman Blockchain tabanlı bir içerik dağıtım hizmeti ağı (CDN) olan AIOZ olduğunu belirtiyor. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Kullanım durumu çok ilginç. Merkezileştirilmiş ve parçalanmış içerik dağıtım sistemlerinin merkezileştirilmiş doğası nedeniyle akış, büyük platformlar için çok pahalı olmaya devam ediyor. Bu platformlar için maliyet tasarrufu potansiyel olarak muazzamdır ve şu anda yaptıklarından çok daha ucuzdur. Ürünü kullanmak için sıraya giren işletmeler zaten var.

Lark Davis: Convergence (CONV) önemli bir proje…
Lark Davis’in izleme listesindeki üçüncü kripto para, gerçek dünya varlıklarını menkul kıymet tokenleri ile belirtmek için bir protokol olan Convergence (CONV)’dur. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Şahsen, pazarın nihayet menkul kıymet tokenlerine hazırlandığını hissediyorum. Bir süredir demleniyor. Kesinlikle büyük bir trend olacağını düşünüyorum. DeFi (merkezi olmayan finans) nihayet menkul kıymet tokenlerinin gerçekten faydalı ve likit hale geleceği noktaya kadar olgunlaştı… Hisse senetlerinin ve mülkiyetin fraksiyonel mülkiyeti, yüksek fiyatlı ürünler gibi vakaları kullanın … Blockchain kelimenin tam anlamıyla bu pazarların geleceği ve bu sadece bir adım buna doğru… Çünkü bu varlıkların kolay ödeme, otomatik ihraç ve tabii ki DeFi’den yararlanarak ve tabii ki küresel pazarlara ulaşarak finansın geleceğine erişmesine izin veriyor.

Analistin listesinde dördüncü sırada, halihazırda 8.000 node’ye sahip bir web 3.0 ağı olan Deeper Network (DPR) geliyor. DPR, merkezi olmayan VPN’ler ve merkezi olmayan içerik dağıtımı gibi bir dizi farklı hizmet sunmayı planlıyor. Deeper Network, ağını çalıştırmak için donanım birimleri de sağlar. Lark Davis, Deeper Network’ün “interneti daha sansüre daha dayanıklı ve aslında daha özgür bir alan haline getirmeye” yardımcı olduğunu görüyor.
Lark Davis izlediği son varlık, kullanıcıların gerçek zamanlı ve geniş ölçekte karşı taraflar arasında kimlik bilgilerini, sahiplik haklarını ve güvenilirliği kanıtlamasına ve doğrulamasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir ağ olan Shyft Network (SHFT). Lark Davis, Shyft Network’ün kripto endüstrisindeki önemli sorunları çözebileceğini söylüyor. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Temel olarak, tüm kripto para birimi endüstrisi için korumalı bir veri katmanı oluşturuyorlar. Örneğin; bir token satışı için kimliğinizi kanıtlayabildiğinizi veya bir borsada onlara pasaportunuzun, adresinizin ve tüm bunların kopyalarını vermenize gerek kalmadan kanıtlayabildiğinizi hayal edin… Çünkü bilginin kaçınılmaz olarak hackleneceğini ve kaçınılmaz olarak dışarı sızacağını biliyorsunuz… Shyft’in çözmeye çalıştığı şey bu. Şu anda sektördeki en büyük veri sorunlarından birini çözüyor.