Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Deprem Uzmanı Oğuz Gündoğdu Hayatını Kaybetti

Ünlü Deprem Uzmanı Oğuz Gündoğdu Hayatını Kaybetti
0
82

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-1ba7f28de5d57fde05c170ed1452346ae6d90000.jpg

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. 

Daha evvel kalp ameliyatı olan ve kısa müddet evvel rutin denetimlerinde damar tıkanıklığı tespit edilen Dr. Gündoğdu, dün Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede ameliyata alınırken yapılan müdahale ile stent takıldı. Dr. Oğuz Gündoğdu, bu sabaha karşı kötüleşerek yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.  Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1947 yılında dünyaya gelen, yıllarca İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Gündoğdu'nun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Özellikle Kuzey Anadolu Fay Sınırı konusunda uzmanlığı ile tanınan, 1999 Gölcük Zelzelesi sırasında faal olarak alanda vazife yapan Dr. Oğuz Gündoğdu, emekli olmasından sonra da,  Mahalle Gönüllüleri Derneği (MAGDER) Başkanlığı yaparak, çeşitli sivil toplum örgütlerinin yaptığı toplantılara katılarak muhtemel İstanbul sarsıntısına karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyordu.

Similar threads

Marmara'ya Yer Sarsıntısı Uyarısı Geldi! marmara deprem marmarada yer sarsıntısı bekleniyor marmarada yer sarsıntısı bekleniyor mu Sevgili melekler, 1999 depreminden daha sonra çok daha fazla uyarı çeken ve üstünde durulan yer sarsıntısı konusunda İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
17 Ağustos Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Avcılar'da düzenlenen etkinliklerle anıldı. Avcılar Belediyesi ve Avcılar’da bulunan 31 sivil toplum kuruluşunun birlikte organize ettiği anma aktiflikleri; Avcılar Atatürk Parkı’nda düzenlenen “Çocuklara Eğitici Gereçlerle Afet eğitimi” ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İstanbul sarsıntılarının 2 bin 300 yıllık geçmişini araştırdığını tabir eden İTÜ Maden Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Halkı korkutmanın, felaket senaryoları yazmanın gereği yok” dedi.  İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Kısmı öğretim üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Türk tiyatrosuna yıllarca hizmet veren ve birçok öğrenci yetiştiren Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşında hayatını kaybetti Türkiye'de tiyatronun gelişmesine önemli katkıları olan eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Bozkurt Kuruç, yaşamını sürdürdüğü İzmir'de gece saatlerinde vefat etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Dünya üzerinde 500 aktif volkan bulunuyor ve her yıl bunlardan 50 kadarı harekete geçerek lavlarını püskürtüyor. Sadece bu yıl bile İspanya, İzlanda, Endonezya, İtalya'daki volkanlar gündemde sık sık yer aldı. Bazısı 800, bazısı 6000 yıllık uykusundan uyanarak tekrar lav püskürtmeye başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,544Konular
981,913Mesajlar
32,592Kullanıcılar
ByzaslnnnSon üye
Üst Alt