Ünlü Düşünürlerin Kadınlarla ilgili sözleri kadınlarla ilgili sözler kadınla ilgili hoş sözler kadınla kadınlarla veciz güzel 1548595617 1548595617 unludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a5ee98cunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a5ee98c http:imgmynetcomhokadin010906soz Ünlü düşünürlerin kadınlarla ve olağan yaşam şartlarındaki karşılaştığımız zorluklarla baş etmemizi sağlayacak, işte budur dedirteceki can alıcı sözlerini sizlerle paylaşmak istedim meleklerim Geçmişte söylenen sözler gelecekle ilgili kararlar esnasında yardımcı olur İşte hayata yön veren sözler 30 yılımı kadın ruhunu araştırmakla geçirdim, ancak hala cevabını bulamadım Cevaplanması gereken büyük soru şu; Bir kadın ne ister? Sigmund Freud Deneyimlerimden öğrendiğim şu ki, mutluluklarımızın veya düş kırıklıklarımızın şu anki yaşadıklarımıza bir katkısı değil Martha Washington Güneş bile benim tutkularımın yanına ışıltısız kalır Tutkularımın hepsini yaşayamayabilirim fakat onları izlemek, itimat etmek ve peşine düşüp takip etmeye hedeflemek pların devamını sağlıyor Louisa May Alcott Bir bayan olarak kentim değil Bir bayan olarak kentim tüm dünya Virginia Woolf Bir grup yurttaşın dünyayı değiştirebileceğinden kesin olmama etmeyin Bunun yerine t is the only thing that ever has Margaret Mead Birçok insan gerçek murluluğa sahip olmak için yanlış bir düşünceye sahip Bireysel sevinç hakiki mutluluğu getirmez, toplumsal sadakât mutluluğu getiren en saygın amaçtır Helen Keller Bir kişiyi aşağıya çekmeye çalıştıkça, onun aşağıya sürüklemek için tuttukları da bir parçanız olur ve tartı verir Yani diğerlerini aşağıda çekerek yükselmeye çalışmayın Marian Anderson Azim 19 defa kaybedip 20'nci de başarıya ulaşmaktır Julie Andrews Ne zaman nerede öleceğinizi seçemezsiniz Oysa şu anda nerede ve nasıl yaşayacağınıza karar verebilirsiniz Joan Baez İlerlemenin sırrı başlamada gizlidir Sally Berger Köpekler çağrıldıklarında kazanç Kediler düşündüğünüzü anlar ve gelir Mary Bly Geçmişi unut ve şimdiyi yaşayın Sarah Knowles Bolton Insanlar bornoz alırken kuytu olmasına dikkat ederler, aynı şey benzer seçerken de geçerken de geçerlidir Kurallar aynıdır Erma Bombeck unludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a60e386alt Big Grin zengin olsa Birşeyi cebren yaparsam, hiçbir şey yapamam Güçlüyüm, yenilmeszim ve kadınım Helen Reddy id Eğer alıngan olursanız, yolunuza meydana çıkan engeller karşısında sıkça yoldan çıkabilirsiniz Mary Webb Dost sizin herşeyinizi haberdar olan ve her durumda size benzeyendir Christi Mary Warner için savaşmanız gerekebilir Margaret Thatcher Evlilikle kariyeri birlikte nasıl yöneticilik edebileceğimi söyleyen bir erkek görmedim Gloria Steinem Dostluk kişiler için önemlidir çünkü dünyada hiç kimse arkadaşsız kalamaz Eleanor Roosevelt Şimdide sizlere Biz Türk'lerin veciz sözlerini veriyorumunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a60e386alt Big Grin At avrat tabanca ANONİM Kadının başını boş bırakırsan ya davulcuya yada zurnacıya varır ANONİM Kızını dövmeyen dizini döver ANONİMunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a60e386alt Big Grin Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eğsik etmyecen ANONİM Kadın eksik etektir ANONİM Saçı Uzun Aklı kısadır kadın ANONİMunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a60e386alt Big Grin Anasına bak kızını al ANONİM buda gösteriyorki kadınlarla ilgili en hoş sözleri ve özdeyişleri biz türkler söylemişlerunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a60e386alt Big Grin E Allah düşünce fikir ihsan eylesin ne diyelim ayrım var seninle benim aramda iri bir fark vaaaaarunludusunurlerinkadinlarlailgilisozleri5c4db1a788c46pngalt