Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşi korona sonrası zatürre oldu!

Ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşi korona sonrası zatürre oldu!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
unlu_futbol_yildizi_cristiano_ronaldonun_kiz_kardesi_korona_sonrasi_zaturre_oldu_1627479658_4296.jpg

Koronavirüsün ilk zamanlarında hastalanan Katia Aveiro, bu kez zatürre oldu.

Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşi Katia Aveiro bir türlü iyileşemedi. Koronavirüsü geçtiğimiz sene atlatan Averio, belirtileri zatürreye döndü. Solunum cihazına bağlanan 43 yaşındaki kadın iki kez koronavirüse yakalanmıştı.

egOCw_1627479767_8946.jpg

Etkileri ağır giden kadının hastalığı zatürreye dönünce ciğerlerinde hasara neden oldu.

dTaTd_1627479721_2364.jpg

Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak sağlık durumu hakkında şu notu yazdı:

"Bu, toplum önüne çıkmak isteyeceğim son halim. Bunu yapmamaya çalıştım ama son günlerde haberler hızla yayıldıkça beni takip edenlere, bana ve sevdiklerime sahip çıkanlara saygımdan sizlerle gerçeği paylaşacağım."

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt