Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü gurme Vedat Milor'dan itiraf: Yemeğimden çivi çıktı

Ünlü gurme Vedat Milor'dan itiraf: Yemeğimden çivi çıktı
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
unlu_gurme_vedat_milordan_itiraf_yemegimden_civi_cikti_1617098351_5843.jpg

Ünlü gurme Vedat Milor Magazin D’ye farklı açıklamalarda bulundu. Veda Milor yemeğinden çivi çıktığı anısını anlattı.

Beslenme alışkanlıkların, tatlı tercihlerine, menemende soğanın nasıl olması gerektiğinden, çiğ köfte içeriğine, mercimek mi tarhana çorbasını mı daha çok sevdiğinden, neden tavuk yemediğine kadar pek çok mevzuda açıklama yapan Milor, yeni anketi olan “Yaprak Ciğer mi? Şiş Ciğer mi?” sorusunu da birinci defa açıkladı.

DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ EN AZ 3 SAAT SÜRMELİ

“Evde ekseriyetle 1 saat sürüyor yemek, ama yemekten sonra genelde bir kahve içiyoruz o kahveyi de sayarsanız bir yarım saat daha kalıyoruz sofrada duruma nazaran bir bir buçuk saat ortası. Eşinizle birlikte arkadaşlarınızla birlikte hoş bir sofra üç saat bence, İki buçuk üç saat olağandır ve çok zevkli. “

YEMEĞİMDEN ÇİVİ ÇIKTI

“Saç çıktığı çok oldu, çivi bile çıktı Adana'da bir yerde yerken inşaat çivisi. Sonra mutfağa gittim, mutfakta inşaat yapılıyormuş, çivi yemeğe düşmüş. Ölebilirdim sahiden o lokmayı alsaydım.”

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt