ünlü güzelden garip açıklama Tuğba Karaca Küce yaptığı bir röportajda öbür fikirlerde bulundu 'MODELLİĞİN ESKİ TADI KALMADI!' 1548636908 1548636908 unluguzeldenilgincyorum5c4e52f1dbff2unluguzeldenilgincyorum5c4e52f1dbff2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkaraca25mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TUĞBA KARACA KÜCE, GÜZELLİĞİNİ ÜÇ TAÇLA TESCİLLEMİŞ BAŞARILI BİR MODEL KÜCE, ÖZEL YAŞAMINI, KARİYERİNİN EVLILIK ÖNCESİ VE SONRASI DURUMUNU METRO CİTY LİFE DERGİSİNE ANLATTI Kaç yıldır modellik yapıyorsunuz? Ben 10 senedir profesyonel olarak modellik yapıyorum 2000 senesinde Best Model Turkey ve Best Model Europe unvanlarını kazandım 2003 yılında da Türkiye güzeli seçildim Yani “Üç taçlı güzel diyebiliriz Modellik bu unvanlar öncesinde de hayaliniz miydi? Hiç değildi Ankara doğumluyum Ağabeyim basketbol oyuncusuydu Ben orta sondayken ağabeyimin mesleği dolayısıyla ailece ızmir’e yerleştik bu arada herkes beni ızmirli bilir fakat ızmirli değilim O zamanlar pek karakuru çirkin bir şeydim ki kendimden dehşet ederdim öyle zayıftım fakat pantolon içine eşofman giyiyordum sıkı dursun diye Sonradan Başak Gürsoy beni Bodrum’da gördü, telefon numaramı aldı İlerleyen günlerde aramaya başladılar, “Gelin ajansa girin, hoş kızsınız Sizin için mükemmel olacak filan dediler Ve onlarla çalışmaya başladım Başak Gürsoy’un ajansında çalıştıktan daha sonra Uğurkan Erez Ajans’a geçtim Dünya arenasına çıkmak gibi bir idealiniz var mı? Meşhur modacı Jean Louis Scherrer’nin defilesine çıktım ve finalini deha ben yaptım Türkiye’de tüm iyi modacılarla çalıştım Gezmediğim, moda şovu yapmadığım ülke kalmadı Adamakıllı ülkemi bırakıp yurtdışına gitmeyi ise hiç düşünmedim Evli bir model olarak eşinizin işinize müdahale ettiği zamanlar oluyor mu? Ben eşimle tanıştığımda profesyonel modeldim Evlenince oturayım evimde gibi bir derdim olmadı Eşimin de ailemin de bana hiçbir vakit işim konusunda engeli olmadı Peki, belirlenmiş saatlere bağlı iş yapmayan bir kadın olarak konut ve iş arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Ben evlendim, 20 gün sonra falan yurtdışında defileye gittim Geldim bir hafta durdum, tekrar defileye gittim “Nasıl dengeliyorsun? derseniz, o bir şekilde oluyor Eşim de bana ev konusunda fazla destekçi Doğrusu yurtdışına gidip, sonradan eşini özleyerek eve dönmek bambaşka bir keyif Sizce mesleği bıraktığınıza dair söylentiler niye çıkarıldı? Gerçekten ben geçen yıl birazcık ara verdim işime ara vermek de değil ama azıcık bazı şeylere kızgınlığım ve kırgınlığım oldu Onlardan dolayı kendimi birazcık çektim ve kendimi başka yönlerde eğitmeye başladım hemen Star TV’nin Mega Magazin isimli programını sunuyorum Yani modelliği şu aralar yoğun bir şekilde yapmıyorum Galiba bundan böyle eski tadı da kalmadı Hem somut hem de manevi açıdan hiçbir şekilde tatmin edici sonuçlar ortaya çıkmıyor id