Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!

Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!
0
31

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Unlu%2Dis%2Dinsaninin%2Doglu%2DYanlislikla%2Dolduruldu%2D%2D230167%2Ejpg

Ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp W. Mays çiftinin iki oğlu ortasında dün gece hengame yaşandı.

Yaşanan hengamenin akabinde darp edilen Emre Tyler Mays, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Emre Tyler Mays isimli genç sedyeyle indirildiği sırada Akın K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

“HUSUMETLİLERİMİZ ZANNETTİM” DEDİ

Olayın akabinde kısa müddette yakalanan Akın K. sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda, Akın K.'nın Emre Tyler Mays isimli genci husumetli oldukları şahıslara benzettiği ve kazara öldürdüğü ortaya çıktı.

unlu-cift-tugay-saday-haberi-1.jpg

Tabirinde Emre Tyler Mays'ı tanımadığını belirten Akın K., “Akrabalarım arbede etmişti. Ben hastaneye geldim. Yaralı gelen genci akrabalarımla hengame edenlerden zannettim ve olayı gerçekleştirdim” dedi.

Emniyetteki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde taammüden yaralama ve misyonu yaptırmamak için direnmekten hata kaydı olan Akın K. tutuklandı.

Tugay Saday/Sözcü