teknolojiuzmani
FD Üye
İş insanı Tuncay Ç.'nin eşi Jale Ç., 31 yıldır şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. 31 yıl boyunca çocukları ve aile tertibinin bozulmaması için her türlü şiddeti göğüslediğini söyleyen Jale Ç, "İki hafta evvel verdiği röportajda 'öldürülmekten korkuyorum' demiştim. Artık ise 'direkt öldüreceğiz' diyorlar. 83 yaşındaki kayınpederim Yusuf Ç., de bana 'Seni oğluna öldürteceğim' dedi. Gencecik oğlumu beni öldürmek için tahrik ediyor" diye konuştu.
Jale Ç., Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi'nin 27 Temmuz'da verdiği "ev tahsisi" kararı sonrası avukatı ve damadıyla Büyükçekmece'deki meskene gitti. Lakin Jale Ç., Tuncay Ç.'nin konutu boşaltmasına yönelik mahkeme kararını konutta bulunan kayınpederi ve kayınbiraderinin tehdit ve hakaretine uğradığını öne sürdü.
Bununla ilgili de emniyete giderek şikayetçi olan Jale Ç., "Sizle daha evvelki röpontajımızda öldürülmekten korktuğumundan bahsetmiştim esasen. Konut için mahkeme tahsis kararı verildi. Çocuklarımla yerleşme kararı verdi. Konuta gittiğimde mesken boştu. Güvenlik eşimi aradı. Kendisi güvenliğe 'almayın' dedi. 'Ben mahkeme kararını tanımıyorum' dedi. Sonra mahkeme kararı kendisine atıldı. Ve güvenlik müdürü bizi siteye aldı. 5 dakika sonra eşimin babası geldi. Ben bu konutta yaşıyorum. Kimse beni çıkaramaz. Kim gelirse gelsin çıkaramaz dedi. Bunun üzerine avukatm polis çağırdı. Kayınpederim 'anahtar bende açmıyorum dedi kapıyı' dedi.
"BİRAZ SONRA OĞLUN GELECEK SENİ ÖLDÜRECEK"
Jale Ç., "Damadıma ve bana biraz sonra oğlun gelecek. 'Oğluna seni öldürtürecem. Buradan ölün çıkacak' dedi. Bundan evvelki röportajda da yüzüm açık diye bana ağzıma alınmayacak laflar söyledi. Korktuğumuz için oğlunun fotoğrafında yüzünü kapattığımızı hatta soyadını bile yazamadığımızı söyledi. Burada hem beni hem de damadımı tehdit etti. Bir sürü hakaretler etti. Burada söyleyemeceğim berbat sözler söyledi. Benim yalnızca istediğim şu devletin bana verdiği konutumda çocuklarımla bir arada oturmak. Bu sefer de 15 yıldır görmediğim kayınbiraderim Turgay konutun olduğu yere geldi. Tarih tekerrürden ibarettir. Ben 2000 yıllarında misal olayları yaşadığımda eşin bana gülüyordu. Artık ben sana gülüyorum dedi. Beni vefatla tehdit etti. Tuncay, Turgay ve Yusuf Ç. tarafından mevtle tehdit ediliyorum" diye konuştu.
3'Ü HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIM.
"Evimi mahkeme kararını karşın alamadım" diyen Jale Ç. "Üçü hakkında uzaklaştırma kararı aldım. Konutumun önüne kadar gelip takip ettirmeye başladılar. Bu yalnızca mesken alma olayı. Boşanma olayına daha giremedik bile. Daha evvel öldürülmekten korkuyorum demiştim. Artık direk öldüreceğiz diyorlar. Ben esasen devletime, cumhurbaşkanıma, adalet bakanıma, aile bakanıma güvenerek bu yola girdim. İki mahkeme kararı olmasına karşın konutu boşaltmıyorlar" sözünü kullandı.
"BİZİM KURALLARIMIZA UYACAKSIN. YOKSA SENİ ÖLDÜRÜP IRMAĞA ATARIZ"
Jale Ç. "Kayınpederim konuttan çıkmıyor ve tehdit ediyor. 31 yıllık gelinleriyim ona bir sürü torun verdim. 'Bir sürü konutumuz var lakin sana vermeyeceğiz. Seni de bur da oturtmayacağım.' Mağdurum, dışardayım param yok deyince de. Bizim kurallarımıza uyacaksın yoksa seni öldürüp ırmağa atacaz dedi. Kayınçom bu ortada beni ve avukatımı da tehdit ettiyor. Tahminen çok kısa bir müddet sonra öldürüleceğim. Torunlarım çocuklarım ne yapacak. Ben 3 erkekle nasıl başedecem. Eşim uzaklaştırma kararı olduğu için gelemedi ancak kardeşi ve babası beni daha fazla tehdit etti. Ölsem de mahkeme kararımdan vazgeçmeyeceğim. Bu konuta girersen vefat çıkar. Tahminen çok kısa bir mühlet sonra öldürüleceğim. Bi de beni çocuğumla tehdit ediyor. Hiçbir şeyden korkmuyorlar. Seni oğluna öldürteceğiz diyor. 28 yaşındaki gencecik bir çocuk bu. Kendisi teşebbüs etmiyor. 28 yaşındaki oğlumu beni öldürmek için yönlendiriyor. Sen yap 83 yaşındasın dedim. O varken elimi kana bulamam diyor. Çocuğumu bana karşı tahrik ediyor. Sonuçta mağdur olan benim, dışarda olan benim, meskeni olmayan benim. 15 aydır parasız olan benim" diye konuştu.
Sabah
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.