Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü isim Yılmaz Morgül'e kötü haber! Annesi kansere yakalandı...

Ünlü isim Yılmaz Morgül'e kötü haber! Annesi kansere yakalandı...
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
unlu_isim_yilmaz_morgule_kotu_haber_annesi_kansere_yakalandi_1616674501_8262.jpg

Müzikçi Yılmaz Morgül, Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül'ün deri kanserine yakalandığını açıkladı.

Manisiz Ömür Vakfı tarafından bu yıl 11'inci sefer gerçekleştirilen "Yılın EN'leri" mükafatları, evvelki akşam düzenlenen merasimle sahiplerini buldu. Morgül, gecede 'Yılın En Âlâ Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı' mükafatına layık görüldü.

57 yaşındaki sanatçı, Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül'ün deri kanserine yakalandığını söyledi.

"ANNEM ARTIK BENİM MELEĞİM"

Habertürk'te yer alan habere nazaran; annesinin sıhhat durumu hakkında bilgi veren Yılmaz Morgül, "Yaklaşık bir aydır hastalıkla uğraşıyoruz. Artık patoloji testleri pak çıktı. Ameliyatı da âlâ geçti. Annem, annem değil artık benim bebeğim. Zira Alzheimer'dan ötürü konuşamıyor ve yatalak. O yüzden çok üzülüyorum" tabirlerini kullandı.

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,910Kullanıcılar
tonymSon üye
Üst Alt