Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü isimden Serdar Ortaç’a maddi yardım

Ünlü isimden Serdar Ortaç’a maddi yardım
0
46

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
unlu_isimden_serdar_ortaca_maddi_yardim_1630829267_5818.jpg

Uzun süredir maddi sıkıntılar yaşayan ünlü sarkıcı Serdar Ortaç, şiirleri ile beğeni toplayan Serkan Aslan para yardımı yaptı.

Şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç’a, şiirleri ile beğeni toplayan Serkan Aslan’ın para yaptığı ortaya çıktı. Bu durum karşısında bir hayli şaşıran Ortaç, "Serkan bana geldi, kendi yazdığım şiirlerim var, sana dinletmek istiyorum dedi. Sadece 2 defa telefonda konuştuk, benimde sıkışık olduğumu biliyordu. Aradan birkaç gün geçtikten sonra hesabıma para geldi" dedi.

acPqA_1630829328_1088.jpg

SERDAR ORTAÇ: BEKLEDİĞİM BİR PARA YOKTU

Durum karşısında şaşkın olduğunu dile getiren Ortaç, "Beklediğim bir para yoktu, sonra hesabıma baktım ve Serkan'dan geldiğini gördüm" dedi. Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra sık sık paraya sıkıştığını ve maddi zorluk yaşayan dile getiren Ortaç, "Bayağı yüklü bir miktar para göndermiş, insanın böyle dostları olması lazım" dedi.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt