Ünlü İsimlerden Oy VerinKlibi! oy verin, oy verin klibi, ünlülerden klip Sevgili melekler, hepimiz biliyoruzki oy belirlemek bir yurttaşlık görevi Seçiminiz ne olursa olsun oy vermeniz, ülkenin geleceği ve yolunu çizmesi açısından son derece büyük tartı taşıyor Bu bilinci halka bir kere daha hatırlatmak isteyen bazı ünlü isimler bir araya gelip, oy verinklibi çektiler Projenin fikri, model ve oyuncu Burcu Kutluk'tan çıktı Kutluk, Al Jazeraa'ye projeyi şöyle anlattı: Hollywood'da bazı oyuncuların verdikleri toplumsal mesajlardan esinlendik Hiçbir siyasi partiye oy verin demiyoruz Oraya veya buraya oy verin demiyoruz Birey olarak varlığınızı gösterin istiyoruz Ben etrafımdan fazla duyuyorum 'Tatildeydim, akşam düğündeydim, kalkamadım, üşendim gitmeye' gibi şikayetler En kolay yurttaşlık görevinin yerine getirilmesi için bir çağrı yapılmasını istedik Bir ay sürdü insanların, setlerini, turnelerini ayarlayıp çekime katılmaları 21 birey var Daha pozitif insan bulunma istedi lakin programları uymadı Balyoz davasında 18 yıla hükümlü olan emekli amiral Deniz Kutluk'ın kızı olan Burcu Kutluk, projenin babasının durumuyla ilgisi olmadığını, oysa bu süreçte, siyaset ve güncel gelişmelerle ilgili farkındalığının arttığını söyledi Genişletmek için tıkla