Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil'in 'Emel Sayın ile İlişkimiz Vardı' İtirafı Gündemde Bomba Etkisi Yarattı

Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil'in 'Emel Sayın ile İlişkimiz Vardı' İtirafı Gündemde Bomba Etkisi Yarattı
0
56

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-a1a0e3754338811ee09910025b7526a109456679.jpg

Hastalığı sonrasında yavaş yavaş eski sağlığına dönen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yakın zamanda bazı samimi açıklamalarda bulundu. Zaman zaman gözyaşlarına boğulduğu açıklamalarıyla bambaşka yüzünü gösteren ünlü ismin yaptığı Emel Sayın açıklaması da oldukça dikkat çekti. Bizler de bu açıklamayı sizler için derledik.????

Davranışları ve açıklamalarıyla birçoğumuzun hayatında yer edinmiş Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda zor günler geçirdi biliyorsunuz ki...

Ünlü sunucu ve oyuncu evde geçirdiği kaza sonrasında kaburgasını kırmıştı ve ardından da kaçış sendromu hastalığı nüksetmişti.

234 gün hastanede tedavi gören Erbil, geçtiğimiz aylarda taburcu oldu ve yavaş yavaş eski formunu kazanmaya devam ediyor.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü komedyenin o açıklamalarından bir tanesi de Emel Sayın ile ilgili oldu.

Erbil, hastane sürecinde kendisini hiç yalnız bırakmayan ve senelerdir yakın dostu olan Emel Sayın ile bir dönem aşk yaşadığını söyledi.

"Emel Sayın'la 3 ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı..."

"Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. 'Aşkım Aşkım' dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi..."

Yıllar önce her evde dört gözle beklenen 'Aşkım aşkım' dizisinde yan yana izlediğimiz ikilinin ilişkisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım... 

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt