Ünlü modacılardan mezuniyet balosu şıklık önerileri mezuniyet balosu önerileri mezuniyet balosu elbise önerileri mezuniyet balosu makyaj önerileri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bu yıl mezun olacak ve mezuniyet balosunda ne giymeliyim?diyen bütün arkadaşlar, sizlere daha önce 2019 mezuniyet balosu giysi trendleri modellerini sunmuş ve yeniden 2019 mezuniyet balosu makyaj önerileri aktarmıştık Şu Anda ise ünlü modacılardan, mezuniyet balosunda şık olmanız için, mezuniyet balosu önerileri sunuyor ve sizleri şıklık önerileriyle başbaşa bırakıyoruzunlumodacilardanmezuniyetbalosusiklikonerileri5c4cbc5b6817dalt Yıldırım Mayruk, Alev Ciliv, Cemil İpekçi, Cengiz Abazoğlu ve Vakko'nun moda editörü Nil Uzun mezuniyet balosu için saç ve cilt rengine, ceset yapısına göre en yerinde giysi, aksesuvar ve saç önerilerini saydılar Hepsinin karşılıklı kararı O gece mutlaka çok sade olmalısınız Siyah elbiseden uzaktan durun Makyajınızı hafif ve pastel tonlarda yapın Saçlarınızı da doğal bırakın Topuz ve lüleden kaçınınoldu Şimdiden iyi eğlenceler 1548532971 1548532971 unlumodacilardanmezuniyetbalosusiklikonerileri5c4cbc5b9953bunlumodacilardanmezuniyetbalosusiklikonerileri5c4cbc5b9953b unlumodacilardanmezuniyetbalosusiklikonerileri5c4cbc5b9953b Eğlenceyle noktalanacak bu gecede sıcacık bir giysi seçilmeliYILDIRIM MAYRUK Mezuniyet pazarında, bilhassa Uzakdoğu ya da Avrupa'dan ithal, abartılı, fazla süslü, sentetik, aşırı dekolteli ve seksi giysiler büyük kentlerimizin bazı kesimlerinde sık sık seçim ediliyor Bunu doğru bulmuyorum Esmer tenlerde daha açık ya da parlak, açık tenlerde ise daha pastel renkler son derece zarif kontrastlar yapabilir Uçuşan, tül, organza ve şifon gibi kumaşlar seçim edilmeli, hafif bir makyaj yapılmalı Ara Sıra zarif bir çiçek onları daha iyi yansıtabilir Böyle bir aksesuvar gençlik ve tazeliklerini gölgelemeyecektir Eğlenceyle noktalanacak gecede fonksiyonel, her tarafta kullanılabilir, artı öne çıkmayan ve kutlama mekanına uygun giysiler tekrar tekrar en rasyonel tercih olacaktır Herzamanki topuz ve bol spreyli saçlardan kaçınınALEV CİLİV Bu sene mezuniyet için genç kızlara; ipek şifonlar ya da saten kullanarak planlanmış diz altı veya uzun modeller tavsiye ediyorum Aksesuvar bu yıl çok moda olduğu için boncuktan çiçekler ya da elbisenin kendi kumaşından güller kullanılabilir Çok abartılı, canlı renklerdense sezonun gözdeleri olan pembe, pudra, bej, dore gibi seçenekler elbiseyi daha güzel gösterecektir Esmerlere açık pembe, pudra ya da yeşil; sarışınlara fuşya, pembe, dore; kumrallara da bal rengi ya da tarçın tonlarını öğüt ediyorum Saçlar doğal bırakılmalı Klasik topuzlardan veya bol spreyli kaskatı saçlardan ve abartılı makyajdan kaçınılmalı Pastel tonlarda bir makyaj seçim edilmeli Clubber tarzını haute couture ile birleştirinCENGİZ ABAZOĞLU id Şu an yoğun bir tempoda mezuniyet törenlerine kıyafet hazırlıyorum Kızlardan istediğim şey düz bir fön, çok hafif bir parlatıcı, ufak bir göz makyajı Makyaj fazla manâlı Abartıya kaçmadan, sade, doğal güzelliklerini vurgulamalılar Saçta da benzer şekilde yersiz bukleler, lüleler olmamalı Abartıdan uzak kalmalılar Ben mezuniyetlerde minik kadınların besbelli dolaşmasını istemiyorum Clubber tarzını haute couture ile bütünleştirmelerini istiyorum Davetten sonradan herkesin muhakkak diğer bir programı oluyor Popüler misafir etme yerlerine gidiliyor Bu yüzden bir takım kıyafetleri iki parça yapıyorum Bu Nedenle üstlerini gecenin ilerleyen vakitlerinde bir jean'in üstüne giyerek spor ülkü dönüştürebiliyorlar Esmer tenlerde pembe, sarı, fıstık yeşilini çok seviyorum Sarışınlarda da sarı renk iki sezondur çok hoşuma gidiyor Onun dışında lavanta tonları, oranj da kullanabilirler Kumrallar bu konuda fazla uğurlu Onlarda birçok renk hoş oluyor Ama özel olarak pudra pembesi, pis fıstık yeşili, nil yeşili, turkuvaz fazla güzel duruyor Siyah bir kurtarıcıdır lakin mezuniyet giysilerim aralarında siyah hiç değil Mezuniyet kıyafetinde dekolte fazla hoşuma gitmez Vücutla değil de giysiyle öne çıkmak daha güzel Kısa boylu ve kilolular daha fazla korse tarzını tercih edebilirler Bu sezon sık sık kullandım O stil giysiler insanı iki vücut ufaltıyor Basen varsa o bölgede mutlaka bakışımsız bir hat kullanmalılar Renk oyunu olabilir Kocaman göğüslere sahipse, göğüs dekoltesinde asimetrik kesim gözü yanıltır Böylece görüntü göğüse odaklanmaz Aksesuvar çok artı sevmiyorum Fazla minik bir küpe olabilir Bu sezon pabuçlara siklet verdim Kesinlikle yüksek topuklu giymeliler Hatta 1718 pont olsun Üzerleri taşlı pabuçları fazla seviyorum Seksi ve kadınsı kıyafetere yönelmek koskocoman hataNil Uzun (Vakko moda editörü) Mezuniyet kıyafeti seçerken düşülebilecek en büyük hata, çok ağır işlemeli, pullu, boncuklu veya çok seksi, kadınsı kıyafetlere yönelmektir Bunların yerine ufak elbiseler kullanılabilir Uzun tuvaletlerde ise renk faktörünün üzerinde durulmalı, ağır işlemelerden kaçınılmalı Her iki tarzda da kıyafetler sade tutulup çanta, pabuç ve takı gibi aksesuvarlarla çarpıcılık sağlanabilir Esmerler kırmızı, gece mavisi, beyaz, fuşya; sarışınlar kahve, altın tonları, siyah, nefti yeşil; kumrallar oranj, sarı, yeşil, turkuvaz gibi renkleri rahatlıkla taşıyabilir Etap dekoltesi, omuz ya da minik bir sırt dekoltesi kıyafete zariflik katabilir Makyajda çok canlı renkler yerine taze görünümlerini çarpıcı kılacak tabii renkler seçim edilmeli Kayda Değer bir geceye bulunma için şart farzedilen büyük topuzlar artık geçmişte kaldı Elbiseler dümdüz fönlü bir saç ya da çok hoş yığılmış bir atkuyruğu ile tamamlanabilir Aksesuvarlar kıyafete yerinde olmalı Minik bir gece çantası, dore veya lame stiletto tipi ayakkabılar, küçük bir küpe ya da kolye o gece için idealdir Örneğin kırmızı kıyafeti kırmızı çanta pabuç ile tamamlamak yerine gümüş rengi aksesuvarlar ile bitirmek daha doğru olacaktır Sırt dekoltesi bu yaşlarda hoş duruyorCEMİL İPEKÇİ Ben 17 yaşındaki bir kızın fazla dekolte giymesini sevmiyorum Makyaj yapmasını hele hiç sevmiyorum Sadece maskara sürsünler ve çok hafif bir parlatıcı kullansınlar Saçlarını fönleyip ya da hafif toplayıp bırakmaları daha güzel bir hava veriyor Gelen kızlar sırt dekoltesi istiyor Dürüst bir açlık çünkü sırt dekoltesi ancak o yaşta güzel duruyor Siyah renk isteseler de ben dikmiyorum Giyebildikleri değin renkli giyinsinler Artık Pamuk Prenses gibi şişmiş elbiseli kıyafetler kalmadı Gelenlere iki parça giysi yapmayı seçim ediyorum En azından büstiyerini diğer bir etekle veya jean'le giyebilir Masrafa giriyorlar, daha sonra da kullansınlar Kısa boyluysa bile maksimum 15 pont topuklu kundura yapıyorum Boyu normalse topuk boyunu en fazla 9 pont öneriyorum Topuklar sivri olmamalı Yürüyemiyorlar çünkü Esmer tenliyseniz canlı renkler giyin Fuşya, fıstık yeşili, portakal ya da somon rengini yakıştırıyorum Sarışınlara da bu renkler fazla yakışıyor Fakat gençler siyah ve kemik renginden kaçmalılar Buğday tenli ve kahverengi saçlılara ise yeşilin bütün tonları fazla yakışır Kısa boylu veya şişman olanlar iki parça yok tek parça elbise giymeliler İçlerine sutyen giymeleri için askılarını biraz daha kalın tutsunlar Kalın bacaklılara yırtmaç güzel olmaz Arkadan ola ki hafif bir kuyruk bırakabilirler Basene kadar oturtup basenden sonrasını düz bıraksınlar Onları uzun bildiren bir işleme yapılması gerekli Aşağıda içten gitgide koyulaşan renkler ya da iki tarafı koyu elbiseler göz aldatır Reel takı sevmiyorum Sahte takılardan taksınlar Küçük bir küpe ya da sahte boncuklu bir şey iyi olabilir Çünkü onların gençlikleri zaten bir mücevher gibi Ayakkabıda ise taş seviyorum Kitsch ayakkabılar daha güzel Kundura neşeli olmalı