Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü Model Ece Gürsel de Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Model Ece Gürsel de Koronavirüse Yakalandı
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2fc4eab794dbeea367206f6d1ed21e3ad56e719f.jpg

Ünlü model ve müzikçi Ece Gürsel, koronavirüse yakalandı. Gürsel, toplumsal medya hesabından koronavirüs testinin müspet çıktığını açıkladı.

Koronavirüs testi yaptıran ve testi olumlu çıkan Ece Gürsel, yaşadığı süreci toplumsal medya hesabından paylaştı . Gürsel "Bir yıl direndik lakin koronavirüs buyurdu geldi bana. Birinci üç gün grip olacak üzere hissettim kendimi. Yalnızca kırgınlık vardı bedenimde. İlaçla geçirmeye çalıştım, zira rastgele bir belirti yoktu. Ama pazar akşamı ateşim çok yükselince test yaptırdım. Ve test müspet. İki gündür yorucu geçiriyorum" dedi.

Dün Yüsra Geyik'in de koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı

Similar threads

38 yaşındaki model Ece Gürsel, başlangıçta anlamadığı ve grip zannettiği rahatsızlığını test yaptırınca koronadan ötürü olduğunu öğrendi. Salgın Koronavirüse yakalandığını toplumsal medya hesabından duyuran model ve müzikçi Ece Gürsel, yaşadığı süreci şu sözlerle aktardı: ''Bir yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
38 yaşındaki manken Ece Gürsel, başlangıçta anlamadığı ve grip zannettiği rahatsızlığını test yaptırınca koronadan dolayı olduğunu öğrendi. Salgın Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran manken ve şarkıcı Ece Gürsel, yaşadığı süreci şu sözlerle aktardı: ''Bir yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Art Sokaklar dizisinde 'Zeliş' karakterini canlandıran oyuncu Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı. Konutta karantinaya giren oyuncunun sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi. Oyuncu Yüsra Geyik, yüksek ateş şikayeti nedeniyle koronavirüs testi yaptırdı. 30 yaşındaki oyuncunun testi müspet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Melih Gökçek'in 'herkese korona testi yapıldı, olumlu yok' dediği AKP Kongresine katılan AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ağır iştirak nedeniyle reaksiyon çeken kongreye katılan isimlerden biri olan AKP'li İsmail Tamer, koronavirüse yakalandığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Dünya genelinde milyonlarca beşere bulaşan koronavirüs, ünlü isimleri de etkilemeye devam ediyor. Son olarak oyuncu Eda Ece hastalığa yakalandı. Ünlü ve hoş oyuncu Eda Ece, koronavirüse yakalandı. Test sonucunu öğrendikten sonra konutunda karantinaya alınan Eda Ece'nin, hastalığı ağır formda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt