Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü NBA Yıldızı, NFT Dünyasına Dahil Oluyor

Ünlü NBA Yıldızı, NFT Dünyasına Dahil Oluyor
0
41

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
monk.jpg

Los Angles Lakers’ın yeni transferi Malik Monk, NFT dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ünlü isimler NFT dünyasına dahil olmaya devam ediyor. Kısa bir mühlet evvel Golden State Warriors da kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürmüştü. Artık de Lakers’ın yeni guard’ı Malik Monk NFT’ye adım atıyor.

Monk, Twitter üzerinden NFT sevgisini göstermek için en son satın aldığı eseri açıkladı.

“NFT topluluğu yanıyor. Her gün daha fazla şey öğreniyorum ve beni tanıyanlar ne kadar çok sevdiğimi biliyor.

Takipte kalın daha yeni başlıyorum”

Monk, NFT’lere hakikat bir formda giriyor üzere görünüyor. Ünlü oyuncu kendisini yavaş yavaş eğitiyor ve kripto hakkında her geçen gün daha fazla bilgi sahibi oluyor.

Similar threads

NFT ismiyle bilinen ‘değiştirilemez token’lar, sanat ve cümbüş dünyasına dair yapıtların satışında çığır açtı. Bu sene gitgide yaygınlaşarak bazılarının tabiriyle “çılgınlık” haline gelen NFT’ler, alıcıların bir yapıta dijital yollarla sahip olmasını sağlıyor. Çoğunlukla Ethereum blok zinciriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ünlü isimlerden NFT dünyasına her geçen gün ilgi büyüyor. Ünlü müzikçi Can Bonomo da, NFT dünyasına giriş yapan ünlüler ortasına katıldı. Bonomo, toplumsal medya hesaplarından yakında NFT koleksiyonunu OpenSea’de satışa sunacağını duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Dünyada NFT’lere duyulan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Ünlü Bollywood oyuncusu Sunny Leone de NFT dünyasına katılanlar ortasında. Ünlü oyuncu NFT’lerini kendi web sitesinde satışa sunacak. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
İstanbul Salt Galata’da yer alan tanınan restoranlardan Neolokal, NFT dünyasına adım attı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Neolokal’in kurucu şefi Maksut Aşkar, kendi tanımlarını NFT’ye dönüştürerek gastronomi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
NFT’ler, kripto varlık sektörü içerisinde önemli bir konumda yer alıyor. Sanat dünyasından ünlü isimlerin bu dijital sanata yoğun bir ilgisinin olduğu aşikar. Paris Hilton, Katy Perry, Eminem gibi birçok ünlü isim, NFT dünyasına adım atarak kendi NFT’lerini yayınladı. NFT dünyasına katılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,510Konular
982,890Mesajlar
30,665Kullanıcılar
JohnWickkSon üye
Üst Alt