Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel Siber Zorbalığa Maruz Kaldığı İçin Kendine Otosansür Uyguladığını Açıkladı!

Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel Siber Zorbalığa Maruz Kaldığı İçin Kendine Otosansür Uyguladığını Açıkladı!
0
74

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-f2b26ca775f034ff3c6e5e2421aada94d4976f22.jpg

Nitekim de ne vakit bitecek sanki bu durum?

Bildiğiniz üzere bilhassa de geçirdiğimiz bu son periyotta toplumsal medya kullanımının da artmasıyla hayatımıza yesyeni bir kavram girdi: siber zorbalık.

Pek çok insan hayatlarında hiç görmedikleri yahut hayranı oldukları insanların fotoğraflarının altına hakarete varan kelamlar yazıyor ve bunu yaparken aslında empati hissini büsbütün bir kenara bırakıyorlar.

Elbette ki bunun pek çok sosyolojik ve ruhsal nedenleri var. Örneğin geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Influencer His Özaslan’a oldukça enteresan bir ileti gelmişti:

Aslıhan Gürbüz’e bir takipçisi ivedilikle kilo vermesini söylemişti.

Sırf kilo ya da hayat usulü da değil, beşerler oburlarının ilgileri hakkında da hayli rahat yorum yapıyorlar.

Olağan bu durumdan muzdarip olup hesabını büsbütün kapatan ünlüler de mevcut. Mesela Bergüzar Korel daha öncesinde oğluna beddua aldığı için hesabını kapatmıştı.

Hesabını tekrar açan ünlü oyuncu bu duruma reaksiyon verdi:

‘’Eskiden her yerde fotoğraflayacak bir an bulurdum kendime… Birilerine gösterme tasam yoktu zira. Instagram yoktu.”

“Sonra Instagram çıktı ben fotoğraf çekmeye devam ettim lakin siber zorbalıktı, eleştiriydi, makus yorumdu derken bir bakmışım daima her hususta uyguladığım otosansür görmemi engelliyor.”

“Korku, sevdiğim her şeyden uzaklaştırmış beni. Tekrardan an an fotoğraflamak istiyorum her şeyi… Kimse görmeyecekmiş gibi…’’

Siz ne diyorsunuz bu işe? Yorumlarda buluşalım!

858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt