Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan korkutan haber! Ölümden döndü...

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan korkutan haber! Ölümden döndü...
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
oTlVr_1568289061_9447.jpg

Ünlü oyuncu Burcu Kara, vefattan döndü. Dedesinin köyünde arıların saldırısına uğrayan Kara, kaçarken bir köpeğin saldırıp ısırmasıyla mevtten döndü.

Ünlü oyuncu Burcu Kara, dedesinin İznik'teki köyünde hücuma uğradı. Bir küme arı ve komşusuna ilişkin olan bir köpeğin saldırısına maruz kalan 39  yaşındaki oyuncu, yaşadığı dehşet dolu anları şu laflarla açıkladı:

VU1Ep_1568290073_6472.jpg

“Kuzenimle ağaçtan incir topluyorduk. Birinci evvel 2-3 tane arı geldi. Daha sonra sayıları artınca kuzenim, eliyle uzaklaştırmaya çalıştı. Korkup kaçınca, 10’dan çokça arı üzerime kondu. Panikle ikimiz de munfasıl tarafa koştuk. Gittiğim yanda kovanı açık arılar vardı. O yüzden bir anda hepsi vücudumu sardı. O sırada komşumuzun köpeği de bana saldırdı ve ayağımı ısırdı. Süratlice komşumun hanesine sığınıp, acilen kendimi banyoya attım ve suyun altına girdim. Üzerimdeki arıları o formda temizledim. Yaklaşık 15 tane arı soktu. Tabip alerji ilacı verdi. Sonraki gün göz kapaklarımdan bile arıların iğnelerini çıkardık."

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,010Kullanıcılar
yuwywhyqyqySon üye
Üst Alt