Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan korkutan haber! Ölümden döndü...

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan korkutan haber! Ölümden döndü...
0
108

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
oTlVr_1568289061_9447.jpg

Ünlü oyuncu Burcu Kara, ölümden döndü. Dedesinin köyünde arıların saldırısına uğrayan Kara, kaçarken bir köpeğin saldırıp ısırmasıyla ölümden döndü.

Ünlü oyuncu Burcu Kara, dedesinin İznik'teki köyünde saldırıya uğradı. Bir grup arı ve komşusuna ait olan bir köpeğin saldırısına maruz kalan 39  yaşındaki oyuncu, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle açıkladı:

VU1Ep_1568290073_6472.jpg

“Kuzenimle ağaçtan incir topluyorduk. İlk önce 2-3 tane arı geldi. Daha sonra sayıları artınca kuzenim, eliyle uzaklaştırmaya çalıştı. Korkup kaçınca, 10’dan fazla arı üzerime kondu. Panikle ikimiz de ayrı tarafa koştuk. Gittiğim yönde kovanı açık arılar vardı. O yüzden bir anda hepsi vücudumu sardı. O sırada komşumuzun köpeği de bana saldırdı ve ayağımı ısırdı. Hızlıca komşumun evine sığınıp, hemen kendimi banyoya attım ve suyun altına girdim. Üzerimdeki arıları o şekilde temizledim. Yaklaşık 15 tane arı soktu. Doktor alerji ilacı verdi. Ertesi gün göz kapaklarımdan bile arıların iğnelerini çıkardık."

858,498Konular
982,030Mesajlar
30,014Kullanıcılar
admin6313Son üye
Üst Alt