Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş doğacak kızının ismini açıkladı!

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş doğacak kızının ismini açıkladı!
0
49

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
ceyda_ates_anne_olmaya_hazirlaniyor_1596094887_1044.jpg

Yaklaşık 5 aylık hamile olan genç oyuncu Ceyda Ateş, sadece 1 kilo aldığını söylemişti. Son olarak "Çocuk" dizisinde boy gösteren oyuncu Ceyda Ateş, şimdilerde anne olmak için gün sayıyor.

Eşi Buğra Toplusoy'la Amerika'da olan ünlü oyuncu Ceyda Ateş geçen hafta Magazin Hattı programına konuşmuş, "Bebeğimize yurt dışında da zorluk çekmeyeceği bir ismi koyacağız" demişti. 25 haftalık hamile olan oyuncu, kızına Talya adını vereceklerini açıkladı.

nKJXR_1598595503_7921.jpg

"SADECE 1 KİLO ALDIM"

İş insanı Buğra Toplusoy ile evli olan Ceyda Ateş, 31 yaşında anne olmaya hazırlanıyor. Ateş hamileliği sürecinde sağlıklı beslendiğinden dolayı 1 kilo aldığını söyledi. Düzenli spor yapan Ateş, 5 aylık olmasına rağmen karnının belli olmadığını belirtti. 

w0gI7_1596095760_8539.jpg

Oyuncu Ceyda Ateş, anne olmaya hazırlanıyor. Eşinin ailesiyle yaşanan küslüklere bir son veren Ateş, anne olacağını sosyal medya hesabından açıkladı. Ateş, doğumunu Miami'de gerçekleştirecek ve tüm ailesi yanında olacak. Mutlu haberin ardından birçok tebrik mesajı alan Ateş, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

'Bütün mesajlarınızı okudum. Güzel dilekleriniz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Tanımadığım ama kalpleri çok güzel insanlar biriktirmişim. Çok teşekkür ederim. Not; diğer yorumlar için de teşekkürler. Kalplerinizin sevgiyle dolmasını dilerim.'

Ps2EA_1590998859_6735.jpg

Adını Feriha Koydum dizisi ile ün kazanan Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile Miami’deki evlerinde gerçekleşen törenle evlendi. 31 yaşındaki güzel oyuncu gösterişten uzak tamamen espirili bir nikah töreniyle evlenirken, köpeklerine gelinlik ve damatlı kostümü giydirdi. Buğra Toplusoy ile Miami’deki evlerinde gerçekleşen törenle evlendi.

RJT4A_1539408525_0521.png

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt