Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş müjdeyi verdi! Anne oldu...

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş müjdeyi verdi! Anne oldu...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
unlu_oyuncu_ceyda_atesten_65_ay_pozu_1600843354_7761.jpg

Doğum yapan güzel anne Ceyda Ateş, annelik heyecanını sosyal medya hesabından yayınladı

Geçtiğimiz gün kızı Talia'yı dünyaya getiren oyuncu oyuncu Ceyda Ateş, Instagram hesabından açıklamada bulundu. Ateş, “Biz iyiyiz. Doğum iyi geçti. Bebiş ve ben sağlıklıyız.” dedi. Bebeklerine koydukları isimle ilgili ise "Aslında çok isim düşündük. En son Talia ismine karar verdik. 'Sonbaharı müjdeleyen, şans ve bereket veren, hayvanlar aleminin kraliçesi' anlamına geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

rjA1d_1606372143_319.jpg

CEYDA ATEŞ'İN ANNELİK HEYECANI

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce ABD'de nikah masasına oturan Ceyda Ateş, annelik heyecanı yaşıyor. Bir kız bebek bekleyen Ateş, hamilelik sürecinde sık paylaşım yapmamasına rağmen güzel haberi sevenlerine duyurmayı tercih etti.

I1fpG_1606288082_1213.jpg

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM"

Instagram hesabından doğuma saatler kala paylaşım yapan güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaşıp altına, "9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" yazdı.

"SADECE 1 KİLO ALDIM"

İş insanı Buğra Toplusoy ile evli olan Ceyda Ateş, 31 yaşında anne olmaya hazırlanıyor. Ateş hamileliği sürecinde sağlıklı beslendiğinden dolayı 1 kilo aldığını söyledi. Düzenli spor yapan Ateş, 5 aylık olmasına rağmen karnının belli olmadığını belirtti. 

w0gI7_1596095760_8539.jpg

858,460Konular
981,099Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt