Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Demet Özdemir: Neden bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir: Neden bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum!
0
55

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
unlu_oyuncu_demet_ozdemir_ablasini_en_mutlu_gununde_yalniz_birakti_1631520177_6718.jpg

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in geçtiğimiz ay ablası Derya Özdemir'in nikahına katılmadığı öğrenilmişti. Aralarında küslük olduğu iddia edilen ikiliden Demet Özdemir, çıkan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay ablası Derya Özdemir'in düğününe katılmayan güzel oyuncu Demet Özdemir, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından ablası Derya Özdemir ile çekilen bir karesini paylaşan ünlü oyuncu "Ablamla aram çok çok çok iyi. Neden bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum? Siz düşünün…" ifadelerini kullandı.

ZUEyM_1631694438_0726.jpg

NE OLMUŞTU?

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir geçtiğimiz ay İstanbul'da gerçekleşen bir kır düğünü ile dünya evine girdi. Çeşme'de seti olan Demet Özdemir'in düğüne katılmaması hayranları tarafından tepkiye yol açtı. Düğünün olduğu dönemde Demet Özdemir ve ablasının arasının açık olduğu bilgisine ulaşıldı.

Qfop9_1631520207_2503.jpg

Derya Özdemir ve Yalçın Kapı'nın düğününe katılmayan Demet Özdemir, daha sonra düzenlenen yemeğe katıldı. Sosyal medya hesabından mutluluk pozlarını paylaşan Derya Özdemir'in diğer kardeşi Volkan'ın a düğüne katılmaması akıllarda soru işaretine neden oldu.

RR3Kc_1631520264_2562.JPG

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt