Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu: Sinem'in sütünün kesilmesinden endişe ettim!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu: Sinem'in sütünün kesilmesinden endişe ettim!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
unlu_oyuncu_kenan_imirzalioglu_sinemin_sutunun_kesilmesinden_endise_ettim_1628406953_4535.jpg

Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri olan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, Türkiye'de çıkan yangınlar hakkında konuştu ve "İçimiz yanıyor. Sinem'in de canı çok sıkıldı." dedi.

Yaz mevsiminin gelişiyle soluğu Çeşme'de alan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve kendi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal, tatillerine ara vererek İstanbul'a dönme kararı aldı.

2RF68_1628406961_4145.jpg

Önceki gün Etiler'de bir kuaför çıkışında görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmadı. Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan yangınlar nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunu vurgulayan İmirzalıoğlu, konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Or9ds_1628406975_8679.jpg

Yangınlar sebebiyle eşi Sinem Kobal'ın sütünün kesilmesinden endişe ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor." ifadelerini kullandı.

RfJI3_1628407011_9589.jpg

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt