Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu bıyık bırakmasının nedenini açıkladı!

Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu bıyık bırakmasının nedenini açıkladı!
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
YOtgC_1574842170_9998.jpg

Güvercin dizisinin Kenan'ı ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakter ile alakalı net bir yanıt verirken, bıyık bırakmasının nedenini de açıkladı.

Star Tv ekranlarında yeni başlayan Güvercin dizisinde Kenan karakterini üstlenen ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalara yer veren bir röportajda bulundu. Dünden bugüne kendisini bıyıklı görmeye alıştığımız Nuroğlu, bıyık bırakmasının ardında yatan sırrı açıkladı.

rNyZ5_1574842431_4657.jpg

Oynadığı karakter ile alakalı soruya Nuroğlu, "Oynadığım karakterle ilgili, hele ki işimiz görücüye çıkmadan önce bir şeyler söylemeyi doğru bulmuyorum. Hem işin büyüsünü kaçıracak diye düşünüyorum hem de seyirciyi manipüle etmek istemiyorum. Ama sevdim ben Kenan'ı, umarım seyirci de sever. Bir de böyle bıyık bırakınca rahmetli dedemin, sevgili amcamın gençliğine benzedim, hoşuma gidiyor bu. Bir şekilde onları yanımda hissediyorum burada Antep'te ata toprağım Urfa'ya da bu kadar yakınken. Ruhları şad olsun, nur içinde yatsınlar" şeklinde konuştu.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt